Bizarr üzenetben zaklatták VV Anettet

VV Anett, Béres Anett
Vágólapra másolva!
A VV Anettként ismert Béres Anett-tel lábfétisről akart volna beszélgetni egy férfi, aki az interneten vette fel vele a kapcsolatot.
Vágólapra másolva!

Béres Anett saját bevallása szerint még sosem kapott olyan "beteg" üzenetet, mint amilyet egy fiatal férfi küldött neki nemrég: "Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményed a lábfétisről? Ne haragudj a kérdésért kérlek, de kíváncsi lennék a véleményedre róla. Egy őszinte véleményre lenne szükségem, légy szíves" – állt az üzenetben.

VV Anett, Béres Anett Forrás: Instagram/Béres Anett

"Ennyire beteg üzenetet még sosem kaptam... Egy húszas éveiben járó srác lehetett, aki úgy írt rám, hogy szeretne megismerni. Nekem már ez is problémás volt, mert az ekkora korkülönbség semmiképp sem fér bele. Kedvesen visszautasítottam, majd előállt ezzel az őrültséggel. Írtam is neki, hogy ezt az anyukájával beszélje meg, ne pedig velem..." – reagált Anett a Borsnak.

"Anyukám is mindig kérdezi, hogy miért állok le beszélgetni ilyen emberekkel. Nyilván ebben az esetben az elején még nem tudtam, hogy kivel is van dolgom, de egyébként én szeretem megfejteni az őrülteket. Vagyis inkább csak próbálom, később mindig rájövök, hogy ez egy lehetetlen küldetés" – tette hozzá.