Karibi luxusnyaralásukról panaszkodik L.L. Junior fiatal barátnője

Dárdai Blanka, L.L. Junior
A 18 év különbség és L.L. Junior nehézkes válása is közéjük állhatott, a rapper a lány nélkül utazott Dominikára
Vágólapra másolva!
Február elején utazott el Dominikára L.L. Junior, aki először egyedül indult útnak és sokáig titkolóztak, hogy fiatal barátnője, Dárdai Blanka csatlakozik-e hozzá a hosszas nyaraláson. Lassan egy hónapja, hogy kettesben töltik az időt a Karib-térségben, ahol a rapper hajókon zenél. Egyelőre nem tudják mikor jönnek haza, de a fiatal énekesnő kezdi rosszul érezni magát az idegen környezetben.
Vágólapra másolva!

Dárdai Blanka is bejelentkezett közösségi oldalán, hogy beszámoljon a dominikai élményeiről. Eleinte elbűvölve mutatta a tengert és a mediterrán környezetet, áradozott róla, hogy milyen csodás helyen vannak. Majd hirtelen megváltozott a véleménye és ideiglenesen elérhető bejegyzésében panaszkodott követőinek arról, hogy milyen rossz ebédet ettek és milyen szörnyű, horrorisztikus szálláson szálltak meg.

A neten a medence csábított ide minket, de valahogy ennyi tyúkkal nem éreztük a hangulatot. Nagyon jó dolog úgy elindulni, hogy nem tudod hol fogsz aludni este, de nem kell az első hotelnél megállni, ahol börtönszobát kapsz 20 ezerért tyúkokkal, hanem nyugodtan használhatod az internetet, hogy másnap ne kapj agyvérzést" - idézi a Blikk Dárdai Blanka azóta már nem elérhető Instagram-történetét, melyben azt is elárulta, hogy ahogy tehették, másnap elhagyták a szállást.