Keményen bírálják Berki Mazsit legújabb hazugsága miatt

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, bármit tesz Berki Mazsi, valahogy sikerül folyton melléfognia, mert rengeteg kritikát kap követőitől az utóbbi időben, Hol a súlyán és kinézetén veszekednek, hol a túl sok szponzorált tartalom miatt, amiből szinte az egész közösségi oldala áll. Legutóbb is egy hirdetés miatt háborodtak fel az emberek, akik szerint teljesen hiteltelen Berki Mazsival reklámozni a szóbanforgó terméket.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián halála után özvegye, Berki Mazsi sokáig a pénz miatt sajnáltatta magát, majd hamar kiderült, hogy gyorsan vigaszt talált egy gazdag vállalkozó mellett. Sőt, Berki Mazsi több vállalkozást is indított egy év alatt, valószínűleg ezért is lett sokkal több hirdetés az Instagram-oldalán. Ez nem minden követőjének tetszik, főleg azért, mert egyértelmű, hogy Berki Mazsi gazdag barátja pénzén megcsináltatta melleit és már az arca sem hasonlít egykori önmagára. Egyértelműen póthaja van, mely egyre hosszabb, mégis hajvitaminokat és növesztőszereket reklámoz, ami miatt álságosnak gondolják a követői.

- írta a kemény kritikát Berki Mazsi egyik követője.

"Ezt a posztot még a parókád is kedveli. Örömében megtelt élettel,sokat számít neki a rengeteg vitamin" - írta ironizálva egy másik hozzászóló is.

Volt olyan is, aki naivan azt hitte, hogy már a saját haja lett ilyen hosszú, de mások felvilágosították, hogy Berki Mazsi még mindig póthajat visel, sokan leírták azt is, hogy ez így nagyon hiteltelen.

Berki Mazsi feltűnően hosszú póthaja ellenére hajnövesztőket hirdet Forrás: Berki Mazsi Instagram