Lesújtó hírt közölt az Omega együttes súlyos beteg gitárosa, Molnár György Elefánt

Omega együttes, Molnár György, elefánt, család
Vágólapra másolva!
Kóbor János és Benkő László halála után egyre több csapás érte az Omega együttes tagjait, akik a körülmények ellenére is folytatták a zenélést. Molnár György Elefánt, az Omega gitárosa is megküzödtt a rákkal, majd súlyos baleset is érte, az egészségért küzd a mindennapokban. Most elmondta, hogyan érzi magát és milyen hatalmas döntést hozott meg az elmúlt napokban.
Vágólapra másolva!

Molnár György Elefántot megviselte zenésztársai elvesztése, majd saját életéért is küzdenie kellett, ugyanis negyvenkét napot töltött kórházban a prosztatarákja miatt, majd újra tanult járni, lefogyott és nagyon legyengült, most úgy tűnik családja segítségével teljesen felépülhet, de mégsem tud teljesen megnyugodni.

Az élni akarás mellett a családom és a barátaim adtak óriási erőt. Az onkológusom, dr. Küronya Zsófia – akinek az unokatestvére egyébként dolgozott az Omega mellett – azt mondta nekem: meggyógyult" - kezdte Molnár György Elefánt.

"Nagyon nehéz volt talpra állni újból, két hónapot feküdtem közvetlenül a műtét után, és meg kellett tanulni újra járni. Egyszerűen nem hiszed el, hogy te nem tudsz járni" - emlékezett vissza a zenész, aki csaldja szeretetének és támogatásának köszönheti, hogy leküzdötte a betegséget. Most nehéz döntést kellett meghoznia, de szeretné az idejét a családdal tölteni, hiszen nemrég született meg kisunokája.

A zenekarnak van egy történelme, van egy nagyon komoly története, amit a levegőbe írt bele, és nem lexikonokban van lefektetve" - idézi a Blikk Molnár György Elefántot, aki 55 év után zárja le magában az Omegában töltött időszakot, de az Omega-anyagok újrakiadásán még töretlenül dolgozik a következő időszakban.

Molnár György Elefánt nem folytatja a zenélést az Omegával Forrás: TV2