Ezt mondta Tápai Szabina Kucsera Gábor hűtlenségéről

Tápai Szabina
Vágólapra másolva!
Nemrég vallotta be Tápai Szabina, hogy férjével már nyolc hónapja külön élnek és a válást tervezik. Az egykori kézilabdás három gyerekkel maradt egyedül. Nem ő az egyetlen nő a sztárvilágban, akivel ez megtörtént, korábban sokáig egyedül volt Vasvári Vivien és Horváth Gréta is, miközben Kocsis Korinna nemrég a féléves kisbabájával maradt magára.
Vágólapra másolva!

Tápai Szabina

Tíz év alatt három közös gyerekük is született, és úgy tűnt, minden rendben van a házasságukban, később azonban olyan pletykák keringtek, hogy Kucsera Gábor megcsalja a feleségét.

A sok pletyka után Tápai Szabináék nemrég nyilvánosságra hozták, hogy

nyolc hónapja külön élnek és a válást tervezik.

Tápai Szabina úgy fogalmazott, hogy "nem tudta tovább csukva tartani a szemét." Habár tudja, három gyerekkel és az apjukkal elég nagy a csomagja, mégis nyitott az új szerelemre, ha eljön az ideje. Időközben Kucsera hűtlensége után Tápai lehetséges félrelépéséről is elkezdtek szivárogni az információk.

Forrás: Tápai Szabina/Facebook

Nem az egykori kézilabdás az első a magyar sztárvilágban, aki a kezdeti boldogság után egyedül maradt a babájával, korábban is több hasonló eset történt.

Kocsis Korinna

Kocsis Korinna és párja az év elején szakítottak. Alig pár hónap telt el a közös babájuk megszületése óta, kapcsolatuk máris tönkrement.

Forrás: instagram/realkorinnakocsis

A szépségkirálynő egy hosszabb bejegyzéssel közölte a hírt követőivel, melyet egy olyan fényképpel tett közzé, amin volt párja arcát már nem is mutatta meg.

Néhány hete az Instagramon osztott meg egy friss képet a gyerekről, mellette pedig arról is hírt adott, hogy miként érzi magát a kicsi apja nélkül. "Napról napra egyre jobban!" – írta.

Konkoly Ági

Konkoly Ági, a 2012-es Miss Universe Hungary, az Instagramon jelentette be, hogy elválnak. Sokáig próbálták megmenteni a házasságukat, de nem sikerült.

Forrás: Konkoly Ági / Instagram

"Érezzük egy ideje, de azt hittük elmúlik, enyhül vagy valami csoda folytán visszaáll minden a régi kerékvágásba. A távolság viszont csak nő köztünk, amit mindenki érez. Nincs harmadik, és semmilyen feldolgozhatatlan dolog nem történt. Egyszerűen elmúlt valami köztünk, aminek a hiányával képtelenek vagyunk élni" - írja a szépségkirálynő az oldalán 2020-ban.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!