Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Peter Srámek menedzsere megfenyegette Alekoszt

Sztárok legviccesebb kijelentései  Alekosz
Vágólapra másolva!
Nagy Alekosz azt állítja, hogy Peter Srámek menedzsere rendőrségi feljelentéssel fenyegette egy nyilatkozata után.
Vágólapra másolva!

Eldurvult Alekosz és Peter Srámek vitája, miután az egykori valóságshow-szereplő arról beszélt, hogy szerinte az énekesnek nem lett volna szabad megvennie Zámbó Jimmy egykori kocsiját, annak minimum egy csepeli múzeumban lenne a helye.

Nagy Alekosz Forrás: TV2

Peter Srámek keményen, de ironikus hangnemben válaszolt, ezzel azonban nem ért véget a történet: Alekosz elmondása szerint az énekes menedzsere még felhívta, sőt feljelentéssel is fenyegette a telefonban.

Peter Srámek Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Valósággal sokkot kaptam, nagyon meglepett a menedzser stílusa. Vagyis a stílus hiánya. Proletár volt, rendkívül közönséges. Gyakorlatilag az édesanyámat emlegette és f*szszopónak titulált. Én lenézem, megvetem, elítélem az ilyesmit. Hozzá kell tennem, hogy egyben rettentő amatőrnek is tartom, hogy egy sajtóban, showbizniszben dolgozó illető így nyilvánul meg.

Erre persze visszakérdeztem, hogy milyen alapon? A rendőrségnek mi a kompetenciája ebben az ügyben? Erre ahelyett, hogy tárgyilagosan megmagyarázta volna a dolgot, még intenzívebben kezdett el pocskondiázni. Persze, hiszen az állítását nem tudta semmivel alátámasztani. Én a véleményemet vissza nem vonom, de kész lettem volna normális emberi stílusban kommunikálni. Ő erre alkalmatlan volt. Három percig pocskondiázott, bukott biztonsági őrnek nevezett, majd rám tette a telefont" – mesélte Alekosz a Ripostnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről