Sztárban sztár: Kiss Ernő Zsolt és Kamarás Iván a kiesés okairól beszélt

Kamarás búcsúja
Vágólapra másolva!
Pachann Péter szerint a táborral van baj, Kamarás nem így látja.
Vágólapra másolva!

Kiss Ernő Zsolt a Mokkában elmondta, hogy Kamarással együtt öltöztek heteken át, jó haverok lettek. "Iván lett a legnagyobb ajéndékom, amúgy egy óriási utazás volt, világraszóló élmény, nagyon sok jó dolog volt ebben" - lelkendezett. Elmondta, hogy neki nagyon kevés ilyen tapasztalta volt korábban, jellemzően nem állt ki egyedül közönség elé. "A színházban azt szoktuk meg, hogy rendesen ki van dolgozva minden" - magyarázta.

Kamarás búcsúja Fotó: Csudai Sándor - Origo

Kamarás Iván úgy vélte, hogy már az elejétől fogva nem lett volna ciki kiesni, mert "jó gárda volt, minőségi csapat jött össze." Mint mondta, egyre nagyobb kihívással szembesült, minden adásban új stílusban próbálhatta ki magát, de nem volt mind a kedvére való: "Semmi rossz érzés nincs. Én büszkén álltam, köszönöm a nézőknek a rengeteg szavazatot."

Kiss Ernő Zsolt is kiesett Fotó: Csudai Sándor - Origo

Pachmann Péter azt fejtegette, hogy talán a koruk miatt nekik nincs akkora követői táboruk a neten, mint a fiatalabb előadóknak, ezért eshettek ki. Kamarás nem így látja: "Nekem rendes táborom van, mellettem álltak, a többit nem tudom" - közölte. Bővebben a videóban, lapozzon!