Újabb fejlemények Molnár Anikó többmilliós kárügyében

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, Molnár Anikó egy hónappal ezelőtt elindította fizetős OnlyFans-oldalát, ahol pénzért cserébe mutogat magáról pornográf felvételeket. Az erotikus modell egy profi csapattal dolgozik, így profi képek és videók készülnek róla. Nemrég dühösen számolt be arról, hogy az oldalra szánt képeit illetéktelenek ellopták ezzel többmilliós kárt okozva számukra.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó folyamatosan tájékoztatja követőit a fejleményekről, nemrég megtette a rendőrségi feljelentést is, melyről a jegyzőkönyvet is megmutatta hivatalos Instagram-oldalán. Molnár, bár szépen teljesít az erotikus fotóival és nagy sikert aratott a feliratkozók körében, mégis nagy bosszúságot okoz neki a történtek. Múltkor elárulta, hogy még nem tud számokat mondani a pontos bevételéről, hiszen 20% az oldal üzemeltetőjét illeti, ezenkívül a csapatát is ki kell fizetnie.

Ezért is jelent számára nagy problémát, hogy ellopták a képeket, melyekkel valószínűleg visszaélést terveztek a tolvajok. Most Molnár Anikó újabb fejleményről számolt be az üggyel kapcsolatban, ugyanis a rendőrség átadta a nyomozást a NAV-nak, az erről szóló értesítőt Molnár Anikó is megosztotta a követőivel.

Aminek a fejleménye az lett, hogy a NAV átvette a nyomozást. Mint korábban mondtam mindenki döntse el saját maga, hogy megéri-e azzal szórakoznia, hogy más ember képeivel visszaél, feltölti különböző platformokra vagy esetleg kereskedik vele és ezzel anyagi kárt okoz neki!" - írta a kép mellé Molnár Anikó, aki reméli, hogy gyorsan kézrekerítik a felvételeit eltulajdonító személyt.