Molnár Anikótól több milliót loptak

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, nagy sikerrel indult Molnár Anikó OnlyFans-oldala, melyen elsősorban erotikus tartalmakat láthatnak az előfizetők. Molnár már pár nap múlva a szolgáltatás hatalmas sikeréről számolt be, majd nagy bosszúság érte, ugyanis valaki ellopta az oldalra szánt képeit. Az egykori Nagy Ő elárulta, hogy mekkora összegre becsülik a kárát.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó nagyon örül hatalmas sikerének, nemrég arról számolt be, hogy az egész világon hirtelen nagyon népszerű lett az oldala és bekerült a legsikeresebb tartalomgyártók top 1.1%-ba. Örömét azonban beárnyékolja, hogy valaki máris megkárosította az üzletét, ugyanis ellopta az oldalra szánt képeit és feltette az internetre. Molnár már megtette a feljelentést a rendőrségen és a jegyzőkönyvről egy képet is közzétett az Instagram-oldalán.

Az ügy elindult, úgyhogy tájékoztatni szeretnék mindenkit, akinek ilyesmi megfordul a fejében, az számoljon a lehetséges következményekkel!" - írta a jegyzőkönyvről készült kép mellé Molnár Anikó, akinek eddigi anyagi kára már több, mint ötmillió forint.