Váratlan fordulat: nagy változás jön a Sztárban sztárban

Sztárban Sztár, TV2, 2023.03.12., 4. Élő adás, zsűri
Vágólapra másolva!
Váratlan bejelentést tett a TV2 a Sztárban sztár következő adásáról: most vasárnap nem egy, hanem két énekes fog kiesni a műsorból.
Vágólapra másolva!

Fokozódnak az izgalmak a Sztárban sztár ötödik adásában, vasárnap ugyanis nem egy, hanem két versenyző esik ki a TV2 népszerű szórakoztató műsorából. Lékai-Kiss Ramóna szerint minden eddiginél nagyobb teher van az énekeseken, akiknek a továbbjutása a nézők aktivitásán múlik.

A Sztárban sztár zsűrije, középen Lékai-Kiss Ramóna Fotó: Major Kata - Origo

"Az idei mezőny egyszerűen zseniális. Hétről hétre leesik az állunk, minden adásban történik valami plusz, amire nem számítunk, és ez nagyon jó. Ez egy igazán erős csapat, ezért is lesz különösen izgalmas a vasárnap este. A nézőkre eddig is nagyon nagy szüksége volt a versenyzőknek, de most ez még inkább igaz, hiszen nem egy, hanem két kedvencüktől is búcsúzunk.

Eddig is fantasztikus produkciókat láthattunk a versenyzőinktől, de biztos vagyok benne, hogy most még jobban odateszik majd magukat, hisz senki sem szeretne hazamenni. Azt kérném a nézőktől, hogy ne hagyják, hogy a kedvencük veszélybe kerüljön, szavazzanak rá. Nagyon szoros versenyre számítok, ahol tényleg minden egyes leadott voks sorsdöntő lehet" – mondta a zsűritag.

Lékai-Kiss Ramóna Fotó: Major Kata - Origo

A még versenyben lévő nyolc énekes ezen a héten is egy-egy legendás hazai vagy külföldi előadó bőrébe bújik. A produkciók elhangzása után lezárul a szavazás.

Az összesített zsűripontok és nézői szavazatok alapján kiderül, ki a vasárnapi adás győztese, aki automatikusan továbbjut, illetve ki az, aki elsőként esik ki vasárnap a Sztárban sztárból.

Őt sem a zsűri, sem további nézői szavazatok nem menthetik meg, éppen ezért még nagyobb súlya van a produkciók ideje alatt beérkező szavazatoknak. A búcsú után elindul a második körös szavazás, melynek végén három énekes még biztos továbbjutóként csatlakozhat a napi győzteshez. Az utolsó három helyezett közül pedig – a korábbi hetekhez hasonlóan – a zsűri megment valakit, míg a két veszélyzónás versenyző sorsáról ezúttal is kizárólag a nézők döntenek; így meglesz az este második búcsúzója – áll a TV2 közleményében.