Itt van Benedek Tibor özvegye, Epres Panni megrázó vallomása

Epres Panni
Vágólapra másolva!
Dokumentumfilm készült a vízilabdás aranycsapatról, bevonták a filmkészítők az özvegyét, Epres Pannit is.
Vágólapra másolva!

Epres Panni exkluzív interjút adott a Tények Plusznak, amelyben elmesélte, hogy a családapa, sportoló, olimpiai bajnok emléke élénken él mindenkiben. "Körülbelül egy évvel ezelőtt megkaptuk az ukázt, hogy mindenki keressen otthon fényképeket, újságcikkeket, mindent, ami a csapattal kapcsolatos. Én is feltúrtam a fiókokat, és rengeteg nagyon vicces képet találtam, amit el is küldtem. Remélem, benne lesznek a filmben" – mondta.

Epres Panni tv2

Kemény Dénest Benedek Tibor követte a kapitányi poszton, de az ő érdemeit már nem mutatja a film. Özvegye szerint ez nem probléma. "Biztos vagyok benne, hogy soha nem volt téma, hogy Tibort ez zavarja. Személyiségből fakadóan szerényebb embert nem nagyon találhatnánk. Próbáltam az ő fejével gondolkodni, ami nem egy nagyon könnyű dolog, viszont tudom, hogy milyen értékeket vallott, és ezekhez az értékekhez mérten próbáltam támogatni a filmet és minden segítséget megadni, hogy valami jó szülessen" ‒ nyilatkozta.

"Nekünk minden napunk azzal telik, hogy emlékezünk, és boldogsággal emlékszünk mindenre, úgyhogy az, hogy ez a film megszületett, nem volt azt hiszem nehezebb, mint minden más hétköznapunk" – tette hozzá. Videón az interjú: