Meglepő vallomást tett Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán
Vágólapra másolva!
A színész első feleségével, Szinetár Dórával közös gyereke Zora Veronika már 16 éves. Bata Évától született kislánya, Flóra pedig még csak húsz hónapos. A művész elmondta, hogyan változott meg az idők során. 
Vágólapra másolva!

Bereczki Zoltán élete mindig is a színpad volt, ez azonban második lánya születése óta megváltozott. Ma már amennyi időt csak tud, együtt tölt gyerekeivel.

Nagyon szeretem a hivatásomat, de felállítottam egy fontossági sorrendet. Első a családom. A húsz hónapos kislányom, Flóra életében százszázalékosan jelen vagyok. Nem akarok lemaradni azokról a fontos eseményekről, amik egy kisgyerek életében mérföldkőnek számítanak. Szeretem megélni az apaságot, figyelni, ahogy Flóra napról-napra nyitottabb a világ dolgaira" – nyilatkozta a Meglepetés magazinnak Bereczki Zoltán.

Forrás: Bereczki Zoltán/Instagram

A színész támogatja feleségét, Bata Évát.

Amikor otthon vagyok, csak a feleségem és a lányaim érdekelnek. Vicának az elmúlt hetekben sűrűbbek voltak a próbák, majd a színházi bemutatója miatt, én pedig boldogan töltöttem az időt a két gyerekemmel. A pelenkázás sem fogott ki rajtam, hiszen annak idején Zorkánál is csináltam. Szerintem mosni vagy mosogatni sokkal nehezebb" – mondta Bereczki Zoltán.