Michael Jackson őrizgette a felvételt, amelyen Macaulay Culkinnal bújt ágyba

Michael Jackson ACE Arts-Culture-Entertainment Celebrities facial_expression male performing single Vertical MUSIC CONCERT SINGING US pop singer Michael Jackson pictured during a concert at Waldstadion in Frankfurt Main, Germany, 28 August 1992. Michael J
US pop singer Michael Jackson pictured during a concert at Waldstadion in Frankfurt Main, Germany, 28 August 1992. Michael Jackson, the self-appointed ?King of Pop?, died unexpectedly from a cardiac arrest on 25 June 2009, aged only 50. Photo: Kai-Uwe Waerner (Photo by KAI-UWE WAERNER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A már felnőtt Michael Jackson akkor barátkozott össze a Reszkessetek, betörők! sztárjával, Macaulay Culkinnal, amikor utóbbi 9 éves volt. A színész később tanúskodott az énekes mellett a gyermekmolesztálási perében.
Vágólapra másolva!

Michael Jackson őrizgette azokat a felvételeket, amelyeken a még kisgyerek Macaulay Culkinnal és testvérével, Kierannal osztja meg az ágyát. Előbbi a Reszkessetek, betörők!-kel lett világszerte ismert, utóbbi mostanában a díjakkal jutalmazott és igen felkapott Utódlás című sorozatban játszik.

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Kai-Uwe Waerner

Jacko egy 2003-as dokumentumfilmben "nagyon szeretetteljesnek" nevezte a kapcsolatukat. "Sok gyerekkel aludtam egy ágyban. Amikor Macaulay Culkin kicsi volt, Kieran Culkin aludt az egyik oldalamon, Macauley pedig a másik oldalon. (...) Megvannak a felvételek. Megvan az összes felvétel" - magyarázta.

Nem értette, ez miért nem normális

Amikor Martin Bashir brit újságíró megkérdezte, hogy ez helyes volt-e, Michael Jackson azt mondta: "Nagyon helyes, nagyon szeretetteljes. Ez az, amire a világnak most szüksége van... több szeretetre."

"A világnak szüksége van egy olyan emberre, aki 44 évesen egy ágyban alszik a gyerekekkel?" - érdeklődött az újságíró, mire a pop királya így válaszolt: "Mi a baj azzal, ha megosztjuk a szeretetet? Te nem alszol a gyerekeiddel vagy más gyerekekkel, akiknek szeretetre van szüksége?"

De miként vallott Macaulay Culkin a gyerekmolesztálási perben? Kiderül, lapozzon!