Nagy bejelentést tett Csepregi Éva

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Csepregi Éva
Vágólapra másolva!
Jövőre nagyszabású életműkoncertet ad Csepregi Éva, ennek részleteit árulta most el.
Vágólapra másolva!

Csepregi Éva életműkoncertet ad 2024. január 6-án a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a Neoton Família sztárjai mellett más vendégek is fellépnek majd.

"Többször léptem fel a Sportarénában a Neotonnal, szólóban azonban az első ottani nagykoncertem lesz. A zenekarral 1998-ban még a Budapest Sportcsarnokban játszottunk, majd 2005-ben már az Arénában, utoljára a Famíliával. Azóta a Neoton Família Sztárjai néven dolgozunk, és ötször voltunk az Arénában, legutóbb tavaly" – mondta az énekesnő az MTI-nek.

Csepregi Éva Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A jövő januári koncerten olyan dolgokat is szeretnék elénekelni, amiket nem – vagy csak nagyon ritkán – szoktam, miközben persze előadom a kihagyhatatlan slágereket is, amilyen a Santa Maria, a Nyár van, a Holnap hajnalig vagy a 220 felett. Szeretnék néhány dolgot elmesélni a közönségnek, miközben archív képeket is bemutatunk a háttérben" – tette hozzá.

A koncert három tematikus részből fog állni, a Neoton Família Sztárjai külön blokkban lépnek fel Csepregi Évával – miközben például Szulák Andrea és Náray Erika is megjelenik a színpadon.