Felfoghatatlan veszteségek érték Várkonyi András családját

Várkonyi András
Vágólapra másolva!
Öt éve halt meg a színész lánya, Andrea - súlyos, hosszan tartó betegség következtében. Az édesapa ritkán beszél fájdalmáról, most azonban megtörte a csendet.
Vágólapra másolva!

Lányát, öccsét és édesapját is elvesztette az elmúlt két évben Várkonyi András. A színészt, elmondása szerint a munka mentette meg.

Nem akármilyen időszak volt ez az életemben. Bár többször felajánlották, hogy menjek el szabadságra, én ennek ellenére a munkába temetkeztem. Azzal próbáltam betömni a lelkemben tátongó űrt. Nem szabadultam meg a tehertől, de könnyebb volt túlélni azt az időszakot – ezt a STAR Magazinnak mondta Várkonyi András, aki most kivételesen megszólalt lánya elvesztésével kapcsolatban.

Forrás: Várkonyi András /Instagram

Most volt szegénykémnek a névnapja, vittünk neki virágot. Amíg élek, már csak a temetőben tudok találkozni a lányommal. Valószínűleg mi is oda fogunk temetkezni, ahová Andikámat helyeztük örök nyugalomra. Úgy váltottuk meg azt a sírt, hogy ott leszünk majd együtt. Reméljük, hogy ez csak a távoli jövő, de a sorsa alól senkinek nincs fölmentése. Rengeteget kivesz az emberből, amikor a gyerekét kell temetnie – mondta a színész.