Filmben már eljátszotta, most az életben is egy sokkal fiatalabb férfiba szerelmes Kovács Patrícia

Medveczky Balázs és Kovács Patrícia - munkakapcsolatból szerelem
Vágólapra másolva!
Az élet újra másolja a művészetet, valósággá vált a Korhatáros szerelem című sorozat története: Kovács Patrícia egy nála 15 évvel fiatalabb férfiba szeretett bele. Színészkörökben már hónapok óta beszédtéma, hogy a színésznő és ifjú kollégája, Medveczky Balázs egy párt alkot. A két színész a jelek szerint már nem is nagyon titkolja ezt, mindkettőjük közösségi oldalán láthatók közös képek.
Vágólapra másolva!

– Balázsnak korábban volt barátnője, de a munka és a közös érdeklődési kör révén egyre közelebb kerültek egymáshoz Patríciával. Nem titkolóznak, hiszen

de nem is reklámozzák - mondta egy színészvilágban jártas informátor.

Patrícia és Balázs útjai 2022-ben keresztezték egymást, amikor a most harmincéves színész a Szegedi Nemzeti Színháztól visszatért a Vígszínházba, ahol 2021 óta a színésznő is társulati tag. Közös darabjuk is van: a Dzsungel könyvében Patrícia alakítja Bagirát, míg Balázs Kát, a kígyót.

Medveczky Balázs és Kovács Patrícia - munkakapcsolatból szerelem Forrás: Facebook

A 45 éves színésznő az utóbbi években féltve őrzi a magánéletét, a nála tizenöt évvel fiatalabb Medveczky Balázzsal viszont a jelek szerint úgy döntöttek, már a rajongók elől sem titkolják a kapcsolatukat:

egyre több információt osztanak meg magukról.

A társulati fotókon valahogy mindig együtt szerepelnek, még azokon is, amikor a társulat fákat ültetett. Tavaly decemberben, amikor a Vígszínház művészei videós karácsonyi köszöntőt készítettek, a felvétel végén a két színész azonnal egymás felé indult, majd Medveczky megpuszilta Patríciát, aztán egymás karjaiba omlottak - emlékeztet a Blikk.