Kínos magyarázkodásba kezdett Tom Hanks, miután botrányt okozott a cannes-i filmfesztiválon

"Elvis" Photocall - The 75th Annual Cannes Film Festival Horizontal
Tom Hanks attends the photocall for "Elvis" during the 75th annual Cannes film festival at Palais des Festivals on May 26, 2022 in Cannes, France. (Photo by JB Lacroix / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Kínos jelenet zajlott le a 76. cannes-i filmfesztivál vörösszőnyegén, amikor Rita Wilson és Tom Hanks megjelentek az eseményen. A színész és felesége a személyzet egyik tagjával keveredett heves vitába, nem foglalkozva azzal, hogy mindenki őket bámulja. Az esetről készült felvételek villámgyorsan terjedtek a világsajtóban, most Hanks és felesége kínos magyarázkodásba kezdtek az üggyel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Szemmel láthatólag nagyon dühösen reagált Tom Hanks, amikor bevonult a cannes-i filmfesztiválon feleségével, Rita Wilsonnal, aki szintén ideges lett a személyzetisre, aki a vendégek koordinálásában vett részt. Heves mutogatások és magyarázkodások közepette fotózták a sztárpárt és az ott dolgozó férfit, majd a szóváltás után is látni lehetett, hogy Hanks nagyon nehezen nyugodott meg - írja a Daily Mail.

Most Rita Wilson próbálta tisztázni a helyzetet hivatalos Instagram-oldalán, ahol egy korlátozott ideig elérhető bejegyzésben azt állítja, csak nem hallották, hogy mit mondott nekik a személyzetis, ezért magyaráztak és mutogattak, de nem volt konfliktus közöttük.

Hova kellene mennünk?" De ezzel nem lehet eladni a sztorit, szép próbálkozás volt! Egyébként nagyszerűen éreztük magunkat!" - írta ingerülten Rita Wilson, aki azt állította, csak egy félreértés történt, amit a sajtó fújt fel.

Rita Wilson magyarázkodik férje dühkitörése miatt Forrás: Rita Wilson Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.