Köllő Babett elárulta, mivel lehet leginkább zavarba hozni

Köllő Babett
Köllő Babett
Vágólapra másolva!
Köllő Babett ritkán beszél a magánéletéről és bensőséges témákról, most azonban kivételt tett és olyan dolgokat árult el magáról, melyeket korábban nem osztott meg nyilvánosan. Különös dolog derült ki a TV2 sztárjáról, ugyanis azt is elmondta, mivel lehet őt leginkább kínos helyzetbe hozni.
Vágólapra másolva!

Köllő Babett többek között arról is beszélt, hogy eleinte nehezményezte, hogy egy ideig beskatulyázták az emberek, attól függően, hogy milyen műsorban szerepelt. Elsősorban a Feleségek luxuskivitelben című realityre gondolt, ami után teljesen félreértették őt.

Köllő Babett Facebook

Hogy te mi melót teszel bele, azt ritkán akarják látni, sokkal könnyebb életet gondolnak nekünk, mint amilyen ténylegesen. Nem akarnak egy olyan nőt látni – ami valószínűleg unalmas is –, aki otthon van, főz, szeretek festményeket gyűjteni, első kiadásos Adykat. Vannak szenvedélyeim. Elmondom egyszer, kétszer, de erre tényleg senki nem kíváncsi. Az a szörnyű, hogy hány táskát vettem a múlt héten, arra meg igen. Ez nem az én szegénységi bizonyítványom" - magyarázta kissé dühösen Köllő Babett.

Majd elmondta, hogy most már inkább egy bohókás, vicces nőnek tartják, de ezt is csak a tévés szereplései miatt és valójában nagyon kevesen tudják, milyen is ő valójában. Ezért elmesélt egy bensőséges, de megelpő történetet, melyből kiderül, hogy mivel lehet őt nagyon zavarba hozni.

A férjem háromszor kérte meg a kezemet, első körben elkezdtem úgy nevetni, hogy szó szerint leestem a székről, ő megsértődött, két napig nem szólt hozzám" - vallotta be Köllő Babett, aki elismerte, a romantikát nem neki találták ki.

Végül elmondta, hogyan sikerült férjének kicsikarni belőle az igen választ, de ez sem volt egy tipikus lánykérés.

Meg se tudtam, mit akart mondani. Persze, boldog voltam, de azokban a konkrét szituációkban nem tudok mit csinálni. Nem tudom befogni a számat, nem tudom átadni magam az érzéseknek" - idézi a Blikk Köllő Babett vallomását.

Köllő Babett a Sztárban sztár leszek! egyik mentora már évek óta Fotó: Csudai Sándor - Origo