Dolly elárulta, miért oszlott fel a Hungária együttes

Dolly
Vágólapra másolva!
Közelgő születésnapja alkalmából Dollyt köszönti következő tematikus hétvégéjén a Dankó Rádió május 20-án és 21-én. Az eMeRTon-díjas énekesnő számos dalával várja hallgatóit a magyar zene rádiója, a Jó pihenést! és a Szív küldi szívnek szívesen című műsorokban hallható exkluzív interjúban Dolly felidézi karrierje fontos állomásait és részletezi, mi vezetett a Hungária feloszlásához.
Vágólapra másolva!

Exkluzív interjúval és legnagyobb slágereivel ünnepli a magyar könnyűzene egyik legelismertebb énekesnőjét a következő tematikus hétvégéjén a Dankó Rádió. A Hungária és a Dolly Roll egykori énekese nagyon korán, már négyéves korában elkezdett énekelni, de csak 1980-ban csatlakozott az akkor már nagy sikerű Hungáriához, amelynek pár évvel későbbi feloszlása sokakat meglepett. Az interjúban az okokról vallott az énekesnő.

Dolly Forrás: Dolly/Facebook

„Nagyon sokan rákérdeztek már, hogy miért szűnt meg a Hungária – kezdte Dolly a Dankó Rádió Jó pihenést! című műsorában. Az az igazság, hogy ebben az együttesben hat dudás volt, és mint tudjuk, két dudás sem nagyon fér meg egy csárdában hát még hat. Törvényszerű volt tehát, hogy ennek vége kellett, hogy legyen, sajnos."

A Hungária együttes feloszlása után 1983-ban megszületett meg a Dolly Roll formáció. A csapattal nagy sikereket értek el, felléptek többek közt Ausztriában, Németországban, Bulgáriában, Szlovákiában, Lengyelországban és Olaszországban is. Az énekesnő a külföldi turnék és karrierje fontos állomásai mellett aktuális munkáiról és további érdekességekről is mesél majd a Dankó Rádió tematikus adásában.