Rettegnek a sztárok Britney Spears hamarosan megjelenő életrajzi könyve miatt

Britney Spears Announces New Las Vegas Residency At Park Theater GettyImageRank1 Announcement USA New Nevada Las Vegas Photography Britney Spears Arts Culture and Entertainment Attending residency A-List Celebrity PersonalitySubmit park mgm Britney: Domin
LAS VEGAS, NEVADA - OCTOBER 18: Singer Britney Spears attends the announcement of her new residency, "Britney: Domination" at Park MGM on October 18, 2018 in Las Vegas, Nevada. Spears will perform 32 shows at Park Theater at Park MGM starting in February 2019. Ethan Miller/Getty Images/AFP (Photo by Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Hatalmas botrányokat ígér Britney Spears hamarosan megjelenő életrajzi könyve, melynek kiadását jogi aggályok miatt halasztották el. Az eredeti tervek szerint februárra ígért megjelenést most év végére halasztották, ugyanis a kiadó több komoly hangvételű, jogi levelet kapott hollywoodi sztárok képviselőjétől, akik rettegnek attól, hogy a popsztár említi-e őket a könyvében. 
Vágólapra másolva!

Az évekig gyámság alatt álló Britney Spears igyekszik mindent bepótolni, mióta felmentették őt. Élvezi a szabadságot és könyvével szeretné nyilvánosságra hozni a történteket a saját szemszögéből is. A könyvben szó lesz a vitatott gondnokságáról, a harmadik férjével - a 29 éves színész Sam Asghari színésszel - kötött házasságáról és más olyan témákról, amelyekről eddig még soha nem beszélt nyilvánosan.

Britney Spears első barátja Justin Timberlake volt, akivel nyíltan vállalták a kapcsolatukat Forrás: Lucy Nicholson / AFP

Spears olyan kapcsolatairól is le fogja rántani a leplet, melyekről senki sem tudott és eddig egyáltalán nem beszélt róluk, épp ezért félnek az érintettek a könyv megjelenésétől.

Britney azt szeretné, ha ez valóban az ő nagy pillanata lenne, amikor elmondhatja a világnak a saját történetét, a saját szemszögéből és így végre helyre teheti dolgokat - mondta a The Sun érdeklődésére egy benfenntes, aki azt is tudni véli, hogy az énekesnő könyve anyagi szempontból is nagy segítséget jelenthet majd számára.

A forrás szerint Spears a hamarosan megjelenő életrajzi könyvétől várja, hogy megoldódnak anyagi problémái is, hiszen szerződése igencsak magas árat tartalmaz. Az énekesnő a botrányokat ígérő könyvért közel 12 millió fontot, azaz nagyjából 5 milliárd forintot kaphat a megjelenést követően, ezért is sürgetné a mielőbbi kiadást.

Hamarosan olyan dolgok derülnek ki Britney Spearsről, melyekről még sosem beszélt korábban Forrás: Getty Images for GLAAD/2018 J. Merritt/J. Merritt