"Nonstop terhes ez a nő?" - Egyre durvább kritikákat kap Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, sokan támadják Kulcsár Edinát a terhessége alatt felszedett túlsúlya miatt. Az egykori szépségkirálynő hat héttel ezelőtt adott életet a harmadik gyerekének, ezért sem meglepő, hogy nem úgy néz ki, mint amikor a fejére került a korona. Bár ő azt mondta korábban a kritikákra reagálva, hogy ezek a megjegyzések inkább motiválóak a számára, de azóta sem csillapodnak a kedélyek a bejegyzései alatt.
Vágólapra másolva!

Csúnya vita alakult ki Kulcsár Edina közösségi oldalán, ugyanis nagyon sok durva megjegyzést kap a szülés utáni túlsúlyára. Most egyes követői vették a védelmébe a háromgyerekes édesanyát, aki bár megfontoltan fogalmazott válaszokat ad egy-egy sértésre, de minden bizonnyal rosszul esik neki, hogy ilyen sokan bántják a szülés után.

Valóban nem vagyok top formában, sajnálom ha ez valakinek nem tetszik (nekem sem annyira) de ugye nem kötelező nézni. Most a 3. szülésem után tényleg nem sikerült olyan hamar visszanyerni az alakom, mint az előző kettőnél, de hát ez van. Most nem ez az első és legfontosabb az életemben, de azért mostantól próbálok egy picit minden téren tudatosabb lenni" - fogalmazott korábban Kulcsár Edina, akire egy követője azt írta, hogy egy undorító tehén.

Azóta is vitatkoznak Kulcsár követői a modell kinézetén, egyre eldurvul a vita a közösségi oldalon.

- tette fel a cinikus kérdést egy követő, aki Kulcsár Edina egy új bejegyzése alatt utalt a túlsúlyára.

"Ő most szült, neked mi a mentséged?" - vágott vissza egy másik kommentelő, aki a háromgyerekes édesanyát vette védelmébe.

Amúgy én semmi borzasztót nem látok. Az a baja a sok rosszindulatúnak, hogy boldog? Szánalmas!" - szúrta ki a Bors a szóváltást Kulcsár Edina legújabb videója alatt, melyre ő maga még nem reagált.