Mi lett a magyar szépségkirálynőkkel?

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina, Kapócs Zsóka, Horváth Éva és Gelencsér Tímea is nyertek Miss World Hungary-versenyt, de rajtuk kívül sokkal többen profitáltak abból, hogy ismertek lettek a Magyarország Szépén. Többoldalas, lapozható cikkünkben visszapillantunk egy kicsit és megnézzük, ki hol tart ma.
Vágólapra másolva!

Sarka Kata, versenyigazgató és az egyik jogtulajdonos az Origónak elmondta, hogy szerinte

Kulcsár Edina nagy nemzetközi sikere meghozta a lányok motivációját, nagyon sokan jelentkeznek minden évben.

Mint ismert, Kulcsár a 2013-as Miss Hungary-n az első udvarhölgy díját vitte el, 2014-ben ő lett Miss World Hungary, majd második lett a Miss World szépségversenyen.

Kulcsár Edina

A 2014-es magyar győztes remek nemzetközi eredményét azóta sem tudta túlszárnyalni egyetlen magyar lány sem. Gelencsér Timi ugyan bejutott a top 20-ba, a nemzetközi döntőben, ami nagy szó, de a többieknek nem sikerült. Talán majd idén Hacsi Boglárkának összejön!

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Kulcsár Edina napi szinten bulvárszereplő, különösebben nem is kellene bemutatni. Több műsort vezetett a TV2-n. Volt férje Szabó András "Csuti", akitől két gyermeke született: Medox 2018-ban, Nina 2020-ban. Több műsorban szerepeltek együtt.

2022. januárjában jelentették be válásukat, a lapok hetekig ezzel foglalkoztak, mert nagyon gyorsan kiderült, hogy a zenész G.w.M (Varga Márk) az új párja. Tavaly augusztusban úgy tűnt, ő lesz a Dancing with the Stars egyik indulója, de pár nappal a bejelentés után kiderült, hogy újfent babát vár, így Berki Mazsi táncolt helyette a TV2 nagy show-jában. 2022. december 23-án G.w.M. eljegyezte őt, megjelent első közös daluk, idén pedig a közös baba is megszületett.


A cikk folytatódik, lapozzon!