Majdnem belerokkant kapcsolatába, így van most Opitz Barbi barátja

Így néz ki a magyar Ken baba: szerinte genetikailag hasonlít Einwiller Gregor
Vágólapra másolva!
Korábban már megírtuk, kiszállt bántalmazó kapcsolatából a magyar Ken baba. Úgy fogalmazott, ami nem öl meg, az megerősít. Megígérte, főnixmadárként fog újjászületni. Úgy tűnik, ez történik most.
Vágólapra másolva!

Einwiller Gregor nemrég elmesélte, korábbi párja évekig bántalmazta szóban. Rossz kapcsolata miatt nagyon depressziós volt, azt gondolta, ebből az állapotából már nincs visszaút...

Viszont ennél a pontnál kell nagyon résen lenni! Innentől teljesen rajtad múlik, hogy még annál is jobban lecsúszol vagy összeszorítod a fogad, az öklöd és sokszor még a "s*gglyukadat" is és eldöntöd, hogy igenis te most főnixmadárként fogsz újjászületni!!! Én ezt az utat választottam! ...nehéz volt, de megérte!!! Jobban vagyok, mint valaha! Elcsépelt ugyan, de ami nem öl meg, az megerősít – írta közösségi oldalán Opitz Barbi barátja, és úgy tűnik, jó úton halad egy kiegyensúlyozott, boldog élet felé. Újra elkezdett a barátaival találkozni, és nem otthon ül egyedül a szomorú gondolataival. Sőt, odafigyel Opitz Barbira és nem hagyta magát sem, amikor az énekesnő apja sms-ben fenyegetőzött.

Forrás: Instagram

Nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt (hat hónap) ki fogom tudni mondani, de igen, túl vagyok rajta! Végül is, próbálkozni mindig, mindenkinek lehet! De ha nem próbálod meg, soha nem fog kiderülni – írta most a férfi, amit a Bors szúrt ki.