Életveszélybe került Marcellina

Nagy Duett 2018, Marcellina
Vágólapra másolva!
Egy fellépés után keveredett óriási viharba Marcellina. Menekülnie kellett a közönséggel együtt, azonban ez nem volt ilyen egyszerű. Végül a művésznőnek sikerült elkerülnie a tömeget, az emberek azonban egymáson taposva próbáltak hazajutni. Marcellinának azóta tömegiszonya van.
Vágólapra másolva!

Élete egyik meghatározó élményét idézte fel az énekesnő.

Mint a villám, megérkezett a vihar, én még ekkorát nem láttam! Hatalmas szél, dörgött, villámlott, azt hittük, komolyan, hogy itt a világ vége" – mesélte Marcellina a Borsnak a régi történetet, amit soha nem fog elfelejteni. "Még a tapsnak sem volt vége, amikor úgy igazán lecsapott a vihar, az emberek pedig özönlöttek volna ki, csakhogy szűk volt a hely, ezért egymást taposták. Soha nem féltem még annyira, mint akkor. Volt egy testőr velem, és ő azt tanácsolta, hogy az erdőn keresztül törjünk magunknak utat inkább, kerüljük el a tömeget. Igaza lett. Ugyan nehezebb volt kijutnunk, és bőrig áztunk, rettegtünk, de sikerült. Tulajdonképpen ezzel megmentette a helyzetet az emberem! Hálás voltam érte" – mesélte a művésznő, aki azóta rosszul van, ha sok ember közé kell mennie.

Ha mégis koncertre mennék, VIP-páholyba kérem a jegyem, ahol szellősebben vagyunk. Mindig a szélére állok, a tömegbe soha, és viszek magammal valakit, akibe belekapaszkodhatok szó szerint is – zárta a szaxofonos, aki jelenleg Berlinben ad koncertet.

Fotó: Csudai Sándor - Origo