Nevetségessé váltak az elrontott szájfeltöltés miatt ezek a magyar sztárok - képek

Kelemen Anna
Vágólapra másolva!
Rengeteg nőt látni manapság feltöltött szájjal. Vannak, akiknek esztétikusra sikerült a beavatkozásuk, mások azonban egy életre megbánták, hogy megcsináltatták ajkaikat. Néhány celeb biztosan túllőtt a célon.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi

Berki Krisztián özvegye sem fogja vissza magát, ha a különböző esztétikai beavatkozásokról van szó.

Forrás: Origo

Múltkor valaki írta itt, hogy a mell után a szája következik, hát nem kellett sokat várni, és igaza lett – írta egy kommentelő. Mazsi nem tagadta, hogy megcsináltatta a száját.

A természetesség híve vagyok és fontosnak tartottam, hogy mindenképpen olyan dúsítást kapjanak az ajkaim, hogy az ne keltsen mű hatást. A testünket formáljuk, alakítjuk, de bizony mindenkinek van egy-két olyan terület a testén, amivel nem elégedett. Én kevés hajat és vékony ajkat (erre szokták mondani, hogy csíkszáj) örököltem – mondta őszintén Mazsi. Az eredmény nem mindenkinek nyerte el a tetszését. "Ez most valami trend, hogy a) felismerhetetlen, b) nagyon maszkulin, mintha egy férfi arca lenne? – tette fel valaki a kérdést, amit egy másik hozzászóló rögtön meg is válaszolt.

Kezd hasonlítani a kattos exre Mazsi, legalábbis külsőre."

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla mindent megtesz szépségéért, igyekszik a legtöbbet kihozni magából. Arcán a nyomkodásból keletkezett hegeket zsirbetöltéssel kezelték, a hasából szívták le a zsírt.

Forrás: TV2, instagram/ csillamegyeri_official

A hasamról szívattam le, mert az volt az a rész, ami a legcsúnyább, vagy amivel a legkevésbé voltam megelégedve. Elég sokat szedett le. Tudod mennyit? Több mint egy litert! Végig altatásban voltam, és maga a gyógyulási folyamat hosszú idő vett igénybe, mármint a hasam miatt. Jó egy hónap volt, mire teljesen rendbe jöttem, fűzőt is hordanom kellett. Maga a fájdalom hasonló volt ahhoz, mint amilyen a császármetszés után van" - mesélte őszintén Csilla, aki arról is beszámolt közösségi oldalán egyszer, hogy

nagyon megijedt, mivel hatalmasra duzzadt a szája.

Korábban sosem fordult elő vele ilyesmi, nem tudja, mi okozhatta a kellemetlen tünetet. Ajkait időről-időre feltölteti, vannak azonban, akik már furcsának találják a száját. Nemrég hasonmásával, Farkas-Magyar Emesével játszadozott egy medencében, a bejegyzése alatt értetlenkedett egy követője.

– kérdezte.

Tolvai Reni

Az énekesnőnek rendkívül fontos a makulátlan megjelenés. Hobbija a sminkelés, és nem fél kés alá feküdni sem. Saját bevallása szerint a szája van feltöltve, és a melleit plasztikáztatta csak.

Forrás: Facebook, Instagram/ tolvaireni

Azért, mert meg van csinálva a cicim, mert fogytam egy csomót és már nem volt olyan a szituáció, meg van egy kis töltés a számban - ezért szét vagyok plasztikázva?" - kérdezte Tolvai Reni felháborodottan az Instagram oldalán.

A cikk folytatásáért lapozzon!