Drámai képek: fel sem lehet ismerni a szétplasztikázott, alkoholista szexszimbólumot, Heather Lockleart

Tom Cruise barátnői, Tom Cruise, barátnők
LOS ANGELES - FEBRUARY 2: Actress Heather Locklear poses for a Fashion/portrait Session on February 2, 1981 in Los Angeles, California. (Photo by Harry Langdon/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A nyolcvanas évek elején vált nagyon sikeressé a szexi színésznő, Heather Locklear, akit sokan csak az élő Barbie babaként emlegettek egykoron. A nagy áttörést a Melrose Place című romantikus drámasorozat hozta meg számára, ezt követően szárnyalni kezdett a karrierje, majd egy ponton szétcsúszott az élete a drogok és az alkohol miatt. A 61 éves színésznőről nemrég ijesztő fotók kerültek nyilvánosságra, melyek elborzasztották a közvéleményt, hiszen egyre rosszabbul néz ki az egykor gyönyörű színésznő, melyhez nemcsak drogfüggősége, hanem plasztikai műtétjei is nagyban hozzájárultak.
Vágólapra másolva!

Karrierje csúcsán a szépségének is nagyban köszönhette sikereit Heather Locklear, aki ennek ellenére sem volt soha elégedett önmagával, így a végén plasztikafüggő lett. Már régen sem kapott pozitív visszajelzéseket ezzel kapcsolatban, mégsem tudott leállni. A siker is megtörte, komoly drog- és alkoholfüggőséggel küzdött, ami teljesen tönkretette az életét és pályafutását egyaránt.

Heather Locklear hanyatlása a kétezres évek végén kezdődött Forrás: AFP, Getty Images

A szexi színésznőt olyan filmekből és sorozatokból ismerhette meg a közönség, mint a Tűzgyújtó című thriller, melyben Drew Barrymore édesanyját játszotta 1984-ben, de számtalan sikeres alkotásban felbukkant. De láthatták a nézők a TJ Hookerben, a Melrose Place-ben, a Dinasztiában, valamit a Kerge városban is.

Heather Locklear és Adrian Zmed a TJ Hooker című sorozatban Forrás: ABC

Locklear még a 2000-es évek elején is aktív volt, feltűnt A tökéletes pasi című filmben Hilary Duff oldalán, a Nagydumás kiscsajokban Brittany Murphy és Dakota Fanning oldalán, valamit a Bukott angyal című filmben is.

Majd elérkezett a legnagyobb mélypontja, 2017-ben olyan súlyossá vált alkohol-és drogfüggősége, hogy majdnem belehalt.

Eközben súlyos depresszióval is küzdött, ami miatt 2018-ban túladagolta magát, de szerencséjére sikerült megmenteni az életét.

Heather Locklear 1980-ban kezdett tévében, akkoriban valódi szexszimbólumnak számított Origo

2019-ben pszichiátriai kezelésre ítélte a bíróság, miután letartóztatták családon belüli erőszak és bántalmazás miatt, ugyanis alkoholos befolyásoltság alatt bántalmazta szüleit, majd a kiérkező rendőrökre is rátámadt. A kezelésen túl három év próbaidőt is kapott, valamint eltiltották az alkoholtól, a gyógyszerektől és a fegyverektől is.

Heather Locklear 2016-ban. Már akkor látszott, hogy valami nagy baj van a színésznővel, akinek a plasztikai műtétei is tönkretették vonásait Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

A színésznőről készült legújabb, sokkoló fotókért lapozzon, a cikk folytatódik!