Spanyolország
ÉLŐ
Horvátország

Újabb botrányba keveredett G.w.M

G.w.M
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina új férje, G.w.M már megszokta, hogy váratlan helyekről érkezik a kritika, de sosem hagyja válasz nélkül, ha valaki nyilvánosan próbálja lejáratni. Most sem történt ez máskét, a rapper megelégelte az őt ért támadásokat, ezért nyilvános válaszban hívta személyes találkozóra egyik kritikusát. 
Vágólapra másolva!

Úgy túnik, hogy Varga Márk, azaz G.w.M vonzza a botrányokat és a balhékat, sokan nem tudnak szó nélkül elmenni luxuséletvitele mellett. Most megelégelte, hogy az ex-ValóVilágos YouTuber, VV Zsolti folyton megpróbálja őt lejáratni a követői előtt, ezért nem hagyta szó nélkül a legutóbbi kéretlen kommentjét, amiben azt nehezményezte, hogy látja a rapper közelgő koncertjének hirdetését.

"Szerintem állítsatok valamit a hirdetésen - mert nekem is feldobta - pedig finoman fogalmazva a perifériámon kívül esik ez a quartett. Kidobott pénz + áfa. Ja, az nem" - írta Ostváth G.w.M hirdetése alatt, nem is maradt el a rapper válasza.

Én kamázlak, tehát feleslegesen vitatkozol ennyi ideje. Ha van kedved beszélni, akkor nyugodtan keress meg és kamerák nélkül találkozzunk, mert szeretném megérteni, hogy miért vagy ilyen morcos velem kapcsolatban. Találd meg a békéd és keress meg, ha gondolod! Isten áldása legyen rajtad és a kedves családodon! Béke!" - írta a rapper az egykori valóságshow-szereplő kéretlen megjegyzésére, magához képest visszafogott stílusban.

G.w.M személyes találkozóra hívta ellenségét Forrás: G.w.M/Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről