Elképesztő összeget kapott egy nyúlfarknyi szerepért a Szex és New York nagy visszatérője

Kim Cattrall
Vágólapra másolva!
Kim Cattrall állítólag egymillió dollárt kért egy húszmondatos szerepért.
Vágólapra másolva!

A Szex és New York Samantha Jones nélkül olyan volt, mint a pirítós vaj nélkül - írta a Daily Mail. Nem csoda, hogy sokan várták a cameóját az And Just Like That című sorozatban, amely a Szex és New York testvérsorozatának, folytatásának tekinthető.

Kim Cattrall nem megy el aprópénzért hbo

Bár a Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parkerrel sok éve nincs jóban, és Kim Cattrall megesküdött, hogy soha többé nem játssza el a férfifaló PR-vezető Samanthát, az év elején rábeszélték, hogy gondolja meg magát, miután a rajongók szerint a manhattani életről és szerelemről szóló történet nélküle nem ugyanaz.

Kim Cattrall nem akart részt venni a folytatásban Sarah Jessica Parker miatt hbo

A lap szerint Kim Cattrall mindössze 60 másodpercig volt látható a képernyőn. A hírek szerint a színésznőnek egymillió dollárt (mai középárfolyamon 355 millió forintot) fizettek neki a jelenetért - és mindössze 20 sornyi szöveget mondott.

Cattrall elmondása szerint az HBO vezérigazgatója hívta fel őt személyesen, és megkérdezte, hogy mennyiért térne vissza. Ekkor történhetett a megegyezés, és még azt is elérte, hogy az a Patricia Field legyen a stylistja, aki az eredeti sorozaton dolgozott, de a rebooton már nem.