Súlyos autóbalesetet szenvedett a magyar zenész, intenzív osztályra került

Mehringer Marci
Vágólapra másolva!
Súlyos autóbalesetet szenvedett az egyik népszerű magyar zenekar augusztus 4-én, pénteken, miközben az Örödgkatlan Fesztiválra tartottak. Egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy most is intenzív osztályon kezelik, zenésztársai és ismerősei nagyon aggódnak az állapota miatt.
Vágólapra másolva!

A Mehringer zenekar is fellépett volna az Ördögkatlan Fesztiválon, de sajnos nem jutottak el odáig, mivel súlyos autóbalesetet szenvedtek. Most a zenekar egyik tagja, az egyik tehetségkutatóból is ismert Mehringer Marci elmondta, hogy pontosan mi történt velük.

- kezdte Mehringer Marci megtörten a videójában, melyben elmondta, hogy a csapat többi tagját már hazaengedték, kivéve a menedzserüket, akit szintén kórházban ápolnak.

- tette hozzá a zenész, aki szomorúan közölte, hogy fogalma sincs, mikor tudnak legközelebb színpadra állni és koncertet adni, mert nemcsak ők sérültek, hanem eszközeik sem maradtak.

Így a Mehringer elesett egy jó időre a bevételeitől, ami azt jelenti, hogy egy darabig nem is tudják pótolni a hiányzó hangszereket, kilátástalan helyzetbe kerültek. Viszont a magyar zenészek összefogtak értük, rengeteg pozitív, támogató üzenetet küldtek Mehringer Marci bejegyzése alatt és a Fábián Juli Emlékalapítvány is gyűjtést indított a zenekar megsegítésére - írja a Bors.