Teljesen kiborult Valkusz Milán - videó

Valkusz Milán
Vágólapra másolva!
A szülőknek szánta legutóbbi felvételét a ValMar énekese. Néhányan ugyanis amiatt bántották a duó tagjait, mert nem tudnak mindig mindenkivel fotózkodni.
Vágólapra másolva!

Instagramon borult ki Valkusz Milán. "Lelombozó olyan üzeneteket és kommenteket kapni, hogy ez a fellépés most nem sikerült olyan jól, mert az én kislányomhoz, fiamhoz vagy gyerekemhez nem mentetek oda fotót csinálni, meg nem mentetek oda valamit megcsinálni, amit az édesanyuka elvárt volna" – mondta az énekes 24 órán át elérhető történetében.

De mi mindig kimegyünk, fotózkodunk, és megteszünk, amit megtudunk. Csak általában annyi ember van, hogy nem mindenkire jut idő. De az is lehet, hogy bal lábbal kel fel az ember, nem szívesen megy oda, vagy beteg, mert mondjuk van egy légúti betegsége, ami most éppen Petinek volt..." - tette hozzá Milán.

Gondolkozzon el a szülő, vagy bárki, hogy ne legyünk már mi a falra festett démonok, ne legyünk már mi azok az emberek, akik elszálltak, vagy a világ pusztulását akarják, mert ezt vagy azt nem csinálják meg egy koncerten! Mert tényleg igyekszünk, csináljuk, még akkor is, ha ez a legfárasztóbb része egy koncertnek, mert én ezt például a kötelességemnek érzem. Nagyon szeretek ezzel örömet okozni a rajongóknak, látni egy kisgyermeknek, vagy bárkinek a szemében, hogy ez neki milyen sokat jelent, hogy ott vagyok, rá mosolygok, ez engem is feltölt. Csak azért szólaltam fel ezzel kapcsolatban, mert hidegen hagynak az unintelligens kommentek, de vannak akik ezt intelligensen fogalmazzák meg, hogy mi ténylegesen mennyire retek emberek vagyunk, ez pedig nem okés! Intelligensen ne legyél full kretén, akkor először gondold át és utána írj" – zárta a zenész.