Megvan a legidegesítőbb nevű magyar sztár

Nagy Bogi
Vágólapra másolva!
Nagy Bogi lett az első a Reddit szavazásán, ahol a magyar influenszerek legirritálóbb felhasználóneveire lehetett voksolni.
Vágólapra másolva!

Nagy Bogi Instagram-sztoriban reagált arra, hogy reddites kommentek alapján neki van a magyar influenszerek közül a legirritálóbb felhasználóneve:

Bogcatubca.

"A Nagy Bogi, Nagy Boglárka elég elcsépelt név itthon, minden városban legalább négy-öt Nagy Bogi van, és amikor regisztráltam az Instagramra, akkor is ilyen sokan voltunk. Nem tudom, mit jelent a Bogcatubca. Apukám hívott így kiskoromban. És amikor regisztráltam Instagramra, nem volt jobb ötletem. De ha bárkit megnyugtat, egy hónapja ráírtam a Nagy Bogi nevű felhasználóra, mert meg akartam vásárolni tőle ezt a nevet. De sajnos nem válaszolt" – magyarázta.

Nagy Bogi a videójában Forrás: Instagram/Nagy Bogi

"Ilyeneket meg, hogy Nagy Bogi Official vagy Nagy Bogi Hivatalos, nem akartam, mert nem tartom magam akkora embernek. Olvastam a kommenteket, hogy valakinek feláll a hátán a szőr, ha meglátja a nevemet. Hihetetlen, hogy ez bárkinek sértő vagy bántó lehet, hogy én 12 éves koromban így regisztráltam a platformra" – tette hozzá az énekesnő.

A magyar influenszerek legirritálóbb felhasználónevei között többen említették még Rácz-Gyuricza Dóráét (Gydorejj), Kovács Dorottyáét (Chloeknows) vagy Nagy-Kovács Ramónáét (Kovirami) is – írja a Ripost.