Hargitai Bea: Nem félek gúnyolódni magamon

Mutasd a hangod, zenés show-műsor, TV2,  Hargitai Bea, Rákóczi Feri, Papp Szabi, Schoblocher Barbara, Gáspár Győző, 2023. 09. 30.
Vágólapra másolva!
A Mutasd a hangod! sztárja elárulta az Origónak, miért mondott igent a TV2 felkérésére, kit ismert régóta a zsűriből, és az is kiderült, mivel tölti mindennapjait Prágában.
Vágólapra másolva!

A Prágában élő Hargitai Bea nem szeret sokat távol lenni a családjától, így csak olyan munkát vállal el itthon, amely nem tart hosszan. "A Mutasd a hangod! ilyen volt. A koncepció is nagyon tetszett, de csak olyan tévéműsort, szereplést vállalok el, ami néhány nap alatt megvan. Ez a show pont ilyen volt, nem kellett heteket távol lennem a családtól" - mesélte az Origónak.

Hargitai Bea élvezte a műsor felvételét Forrás: TV2

"A kisfiam nagyon aktív, a hét napból hetet sportol, különórákra jár. Én főállású anya, feleség és háziasszony vagyok, hozom-viszem a gyereket folyamatosan. Minden nap főzök, és tekintve, hogy a fiam válogatós, kreatívnak kell lennem... Mindenfélét megfőzök, és szeretem tudni, mit eszik. Fontos, hogy kiegyensúlyozott legyen az étrendje. Nekem amúgy a túrós csusza a kedvencem, Prágában is csinálok ilyet" - mondta.

Népszerű műsor lett a Mutasd a hangod Forrás: TV2

A műsorba nagyon szívesen jött. "Papp Szabit 16 éves korom óta ismerem, Rákóczi Ferivel viszont még nem dolgoztam, de minden reggel hallgatom őket a rádióban. Nagyon jó volt velük együtt. Nagyon szeretem a humoros embereket...

- emlékezett.

Forrás: TV2

A Mutasd a hangod! szerinte végig vicces és folyamatosan nagy meglepetések vannak. Ő azonban soha nem kacérkodott az énekesnői pályával: "Tisztában vagyok a képességeimmel, az éneklés nincs köztük. Lelkes fogyasztója vagyok a zenének, de nem járunk nagyon koncertekre. Mindenféle zenét meghallgatok: ahogy a gasztronómiában, a popzenében is mindenevő vagyok."