Kiderült, mi tette tönkre Sydney van den Bosch házasságát

Sydney van den Bosch, Egerszegi Tamás
Tavaly még ezzel a képpel köszöntötték egymást a házassági évfordulójuk alkalmából
Vágólapra másolva!
Két évvel ezelőtt is sokan gyanakodtak arra, hogy gondok lehetnek a TV2 sztárja és futballista férje kapcsolatában. A legelső, legdurvább pletykák szerint Sydney van den Bosch megcsalta férjét, nem mással, mint a szintén válófélben lévő Kucsera Gáborral. Persze a pletykákat mindig tagadták, hogy bármi lett volna köztük a 2020-as Farm VIP forgatása alatt. Aztán év elején váratlanul Kucsera és Tápai Szabina jelentették be, hogy válnak, nemrég pedig a Szerencselány árulta el, hogy menthetetlen a házasságuk. 
Vágólapra másolva!

Hét év együttélés után döntött úgy Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás, hogy véget vetnek a házasságuknak. Ahogy a modell fogalmazott, szerinte már menthetetlen volt a kapcsolatuk, de nagyon nehéz volt beismernie a kudarcot és megfogalmaznia azt, hogy mi a következő lépés.

De aztán rájöttem, hogy ezen már nem lehet javítani. Minden probléma esetén a megoldáson dolgozom, és ezen hiába dolgoztam" - nyilatkozta válásáról Sydney van den Bosch, aki már régóta távkapcsolatban élt férjével, akit sokszor elszólított otthonról a hivatása.

Hét évig alkotott egy párt Sydney van den Bosch és férje, akivel pár hónappal ezelőtt még a gyereket tervezték Forrás: Instagram/vandenboschanita

Bár még nyár elején is téma volt, hogy hét év házasságuk nagy részében külön éltek egymástól, akkor nem árulta el, hogy gondot okozna számukra a távolság, sőt. A TV2 sztárja kifejtette, hogy valószínűleg már készen állnak a családalapításra, miután a pandémiás időszak összehozta őket egy fedél alá. Most úgy tűnik, hogy az együttélés sem működött számukra igazán, de további okokat nem árultak el.

Eleinte nagy volt a szerelem Sydney Van Den Bosch és a focista között, Ezzel a képpel tudatták, hogy jegyben járnak Forrás: Instagram/Sydney Van Den Bosch

A házaspár számára válságos év volt a 2020, hiszen akkor kényszerhelyzetben kellett összeköltözniük, valamint többen azt sejtették, hogy Sydney van den Bosch összemelegedett a Farm VIP forgatása alatt Kucsera Gáborral, akinek szintén régóta válságban lehetett a házassága Tápai Szabinával, akik szintén éveken át tagadták a dolgot.

Az is egy furcsa egybeesésnek tűnik, hogy mind a ketten még ugyanebben az évben jelentették be mindketten, hogy mégis elválnak házastársaiktól,

bár konkrét bizonyíték azóta sincs arra, hogy hazudtak-e és valóban több volt köztük, mint munkakapcsolat.

Sydney van den Bosch a 2020-as Farm VIP-ben kerülhetett közel Kucsera Gáborhoz, legalábbis többen ezt állították Forrás: TV2

Sydney van den Boscht már évek óta támadták a közösségi médiában a házassága miatt, ugyanis sokaknak feltűnt, hogy folyton férje nélkül utazgat, hol a barátnőivel, hol az édesanyjával. Ezek a kritikák is felerősödtek, amikor Kucsera Gáborral hozták hírbe a modellt, de ő érdemben sosem reagált ezekre a vádakra.

Ilyenkor azzal bizonygatta, hogy minden rendben van köztük, hogy egy-egy közös fotót osztott meg róla és ritkán látott férjéről.

Viszont ezzel sem sikerült meggyőznie senkit, utólag is sokan azt gondolják, hogy titkolózott és valami rejtegetni valója volt a nyilvánosság előtt.

Tavaly még ezzel a képpel köszöntötték egymást a házassági évfordulójuk alkalmából Forrás: Sydney van den Bosch Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!