Egy szál melltartóban mutatta meg magát a műtét után az Ázsia Expressz győztese - fotók

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Megviselte az operáció, kiderült, hogy van most Horváth Gréta. A képekért lapozzon!
Vágólapra másolva!

A TV2 Ázsia Expressz című műsorának egyik győztese Horváth Gréta volt, aki a szülések, a hízás és a komoly fogyás után már nagyon szeretett volna hasplasztikát. Instagram-sztoriban elmondta, hogy a műtét fájdalmas volt, de ma már jobb a közérzete, könyebb ez a nap, mint az előző. Otthon lábadozik, vannak mellette. "Nem vagyok annyira durván megzuhanva. Fáj, de vannak hullámok, amikor sokkal könnyebb a mozgás. Nem szabad csak feküdni" - magyarázta.

Horváth Gréta Forrás: Horváth Gréta/Facebook

"Nyilván pusztulat, ahogy kinézek, egy hajmosás rám fér... de meg lettem mosdatva, ágyba kaptam a reggelit, királyi bánásmódban részesülök. Ma amúgy meg vagyok táltosodva, nem pusztítóan durva, de azért fáj" - magyarázta pár napja 215 ezer követőjének.

Azóta sokat javult a helyzet: "Tök jól vagyok, jelentős javulás van a kedvemben, a közérzetemben, minndeben. Egyedül hajat is mostam, kisminkeltem magam. A fűző még rajtam van, szoros, mint az állat, de elviselem... zéró fájdalmam van, az erőm is kezd visszajönni" - mondta egy friss Insta-sztoriban. A melltartós képekért lapozzon!