Fehérneműben mutatta meg testét a Szex és New York sztárja - fotó

SEX AND THE CITY, Kim Cattrall, (Season 6) Samantha Jones
Vágólapra másolva!
Kim Cattrall sok dicsértet kapott szexi képe után.
Vágólapra másolva!

Elképesztő összeget kapott egy nyúlfarknyi szerepért a Szex és New York nagy visszatérője - írtiuk nemrég. Kim Cattrall állítólag egymillió dollárt kért egy húszmondatos szerepért, mert nagyon sokan várták a cameóját az And Just Like That című sorozatban, amely a Szex és New York testvérsorozatának, folytatásának tekinthető.

Kim Cattrall hbo

Bár a Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parkerrel sok éve nincs jóban, és Kim Cattrall megesküdött, hogy soha többé nem játssza el a férfifaló PR-vezető Samanthát, az év elején rábeszélték, hogy gondolja meg magát, miután a rajongók szerint a manhattani életről és szerelemről szóló történet nélküle nem ugyanaz.

Cattrall mindössze 60 másodpercig volt látható a képernyőn. A hírek szerint a színésznőnek egymillió dollárt (nagyjából 370 millió forintot) fizettek neki a jelenetért. Cattrall elmondása szerint az HBO vezérigazgatója hívta fel őt személyesen, és megkérdezte, hogy mennyiért térne vissza. Még azt is elérte, hogy az a Patricia Field legyen a stylistja, aki az eredeti sorozaton dolgozott, de a rebooton már nem.

A fehérneműs képet is mutatjuk, lapozzon!