Hihetetlen, mennyit fogyott Gáspár Bea - fotó

Gáspár Bea / Hal a tortán
Vágólapra másolva!
Gáspár Bea egy ideje egészségügyi problémákkal küszködött. A klimax is megnehezítette a mindennapjait, a súlya pedig rányomta a bélyegét a közérzetére is. A családanyát kemény fából faragták, nemrég ugyanis úgy döntött, életmódot vált. Friss fotói arról tanúskodnak, jó pár kilótól megszabadult. 
Vágólapra másolva!

Remek formában van Gáspár Bea, mint elárulta, rengeteg munkája van abban, hogy lefogyott.

Ott volt a gastric sleeve műtét, annak a segítségével bármikor le tudok fogyni. Ez egyszerűen nem igaz. Ezek az emberek elfelejtik, hogy a műtét óta meghíztam, és most ezt a túlsúlyt akarom végre teljesen leadni. Nagyon jó úton vagyok, már látom a célt. Ehhez viszont hatalmas elhatározásra, és önuralomra volt szükségem, mert ha nem diétázom, ha nem edzem, ha nem tartok ki, azonnal elindulnak visszafelé a kilók. Így ez nekem nem csak arról szól, hogy fogyjak, hanem egy nagy próbája az akaraterőmnek is!"

Forrás: Gáspár Bea

Bea rátalált egy természetes étrend-kiegészítőre, aminek segítségével el tudott indulni. Majdnem tíz kilót fogyott, az egészsége kezd helyreállni, a klimax tünetei ellenére is sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Most azt mondom, ha egyszer beindul ez a folyamat, onnantól kezdve kitartással bárki meg tudja csinálni, ha nekem sikerült, mindenkinek menni fog! Pedig nem vagyok már harminc éves, ebben a korban minden nehezebb, másképpen dolgozik a szervezet. Végre újra örömmel tudok belenézni a tükörbe, nem fáj a térdem, ha fel kell mennem egy lépcsőn, nem fulladok ki, és nagyon sok bókot is kapok a külsőmre vonatkozóan. Bátran megmutatom, már nem szorít és nem is vág be sehol az edzős ruhám" – mondta nevetve a celeb.

Forrás: Gáspár Bea