A Jóbarátok forgatásának egyik fő helyszínén búcsúztatják a rajongók Matthew Perryt - képek

teszt, jóbarátok
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, 54 éves korában, váratlanul halt meg a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry, akire asszisztense talált rá Los Angeles-i otthonának jaccuzijában. A helyszínelők idegenkezűségre, drogokra utaló nyomokat nem találtak, de különféle gyógyszerekre bukkantak a lakásban, egyelőre nem tudni a halál pontos okát. Mindenkit ledöbbentett a színész váratlan halála, rengeteg kolléga, barát búcsúzik tőle a közösségi médián keresztül is, de a rajongók egy része a Jóbarátok egyik fő forgatási helyszínén állít emléket a Chandler Binget megformáló Matthew Perry tiszteletére.
Vágólapra másolva!

Matthew Perry halálának híre múlt hétvégén döbbentette meg a nyilvánosságot, a Jóbarátok szereplői egyelőre nem reagáltak nyilvánosan a történtekre. A sorozat és a színész rajongói azonban nem tétlenkedtek, már több ezren vonultak ki a sorozat ikonikus lakásának külső helyszíneként használt lakóház elé, ahová mécsesekkel, virágokkal és kedves üzenetekkel érkeznek.

A rajongók a New Yorkban található, Greenwich Village-i lakóház előtt gyülekeznek Matthew Perry halála miatt, amelyet a Jóbarátok külső felvételeihez használtak, és amely a Bedford Street 90. szám alatt található.

Vannak, akik a lámpaoszlophoz ragasztott üzenetekkel érkeznek, de olyanok is, akik saját festményükkel tisztelegnek Perry emléke előtt a helyszínen. A szívhez szóló üzenetek közül egy a sorozat epizódcímeinek szerkezetére utalva azt írta: "The One Where We All Lost a Friend", azaz "Ahol mindannyian elvesztettünk egy barátot" - írja a Daily Mail.

A képek között lapozhat: