Zalatnay Cini is elmondta a véleményét Azahriah-ról

Zalatnay Sarolta
Vágólapra másolva!
Az énekesnő a nála 50 évvel fiatalabb zenészről fejtette ki a véleményét - írta a Bors. 
Vágólapra másolva!

Minden magyar zenész arról álmodik, hogy egyszer életében ott állhat majd 67 ezer ember előtt a Puskás Arénában. Aki pedig állt már hasonló tömeg előtt a színpadon, az szeretné megismételni a bravúrt. Ez a vágy motiválja azokat az előadókat is, akik mostanában kritizálják Azahriah-t és azokat is, akik méltatják a 21 éves előadót, aki gyors egymásutánban háromszor ért el teltházat hazánk legnagyobb stadionjában - írta a lap.

Önmagában is tiszteletet érdemel

A Bors most arra volt kíváncsi, hogy Zalatnay Cini, aki a nagy beat generáció emblematikus alakjaként számtalanszor énekelt már gigászi tömegek előtt, miként vélekedik a szemtelenül fiatal tehetségről és annak példátlan sikeréről. Az énekesnő pedig kifejtette véleményét, sőt egy meglepő kijelentést is tett vele kapcsolatban.

"Azahriah nem kerülte el a figyelmemet, hiszen nem a holdon, vagy a dzsungel közepén élek. Bevallom, eleinte fel-felszaladt a szemöldököm, hiszen

Ugyanakkor azt első hallásra észrevettem, hogy

ez a fiú valami egészen újat, valami nagyon bátrat hozott be a zenei palettára és ezért már önmagában is tiszteletet érdemel.

Tizenkilencre húzott lapot és hatalmasat nyert. Pont azt a merészséget hozta, amit mi léptünk meg annak idején, amikor a tánczenéből átvezettük a közízlést a beat korszakba. Ugyanakkor esetében egy sokkal nagyobb vállalásról beszélünk, hiszen annyian próbálkoznak valami frisset, valami mást behozni a zenébe, hogy szinte Dunát lehet rekeszteni velük - mondta az énekesnő.