Állandóan részeg Adele, súlyos alkoholizmusa miatt egyre botrányosabban viselkedik

Adele
Vágólapra másolva!
A brit származású, tizenhatszoros Grammy-díjas világsztár, Adele nemrég bevallotta, hogy komoly gondjai vannak az alkohollal. Magyarul: alkoholista, folyton iszik. Valószínűleg ezt senki sem gondolta volna a drámai dalairól, kifinomultnak eljátszott stílusáról ismert énekesnőről, akkor sem, ha már korábban is voltak néha meglepő dühkitörései. Az utóbbi időben viszont teljesen kifordult magából, egyre több botrányt okoz és furcsán viselkedik. Valószínűleg magánéleti problémái, a válása is felerősítette nála az ital iránti vágyat, ugyanis a múltkor azt mondta, hogy megpróbál leszokni az alkoholról, de a jelek szerint nem sikerült neki.
Vágólapra másolva!

Adele Laurie Blue Adkins brit énekesnő 2011-ben vált világszerte ismertté 21 című albumával, melyen olyan népszerű slágerek hallhatók, mint a Rolling in the Deep, a Someone Like You, vagy a Set Fire to the Rain. Hatalmas sikernek örvendett akkoriban, magánélete is rendben volt, hiszen ebben az évben ismerkedett meg későbbi férjével, Simon Konecki jótékonysági vállalkozóval, majd 2012-ben megszületett közös gyerekük, Angelo Adkins, aki édesanyja vezetéknevét viseli.

Adele 2011-ben, ahogyan mindenki megismerte Forrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter

A férfivel titokban házasodtak össze 2018-ban, de még abban az évben szakítottak, majd véglegesen 2021-ben váltak el, de fiukat közösen nevelik tovább. Adele-re azóta újra rátalált a boldogság Rich Paul amerikai sportügynök oldalán, akiről azt pletykálták, hogy elég gyorsan el is jegyezhette az énekesnőt.

Adele és férje három évnyi házasság után adták be a válókeresetet Forrás: WireImage/2013 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Ezután az énekesnő kis időre eltűnt a nyilvánosság elől, legalábbis nem mutatott magáról új képeket a közösségi oldalán, egészen 2020 májusáig, amikor

a születésnapi köszöntéseket egy meghökkentő fotóval köszönte meg, ugyanis teljesen megváltozva tért vissza. A fotó valósággal sokkolta a közönségét, ugyanis hatalmas súlyfeleslegtől szabadult meg,

szinte rá sem lehetett ismerni. Fogyásáról nem igazán beszélt nyíltan, de állítólag úgy fogyott le, hogy súlyokat emelt és köredzéseket végzett.

Ezzel a képpel tudatta Adele, hogy hatalmas átalakuláson ment keresztül, hirtelen senki sem ismerte fel Forrás: Adele Instagram

- mondta 2021-ben a Oprah Winfrey-nek adott interjúban. Az énekesnő a továbbiakban elmondta, hogy a fogyása és az idáig vezető útja igazán személyes dolog volt számára, bár nem érezte úgy, hogy szüksége lenne rá, mert túlsúllyal sem szégyellte a testét.

Eleinte nem árulta el a valódi okot, hogy miért érezte szükségét annak, hogy leadjon több mint 50 kilót. Valójában ekkor sem sejtette senki, hogy milyen titkot rejteget az évek óta, sokan úgy gondolták, hogy magánéleti válságának lehet köze az életmódváltásához.

Adele augusztusban összeesett egy fellépésén, akkor isiásszal magyarázta a történteket Forrás: Adele Instagram

A közönség akkor kezdett aggódni, amikor Adele idén augusztusban összeesett a színpad mögött egy fellépése után, és egy stábtag talált rá a földön fekve. A 35 éves énekesnő állítólag azt mondta a rajongóinak, hogy a produkciós csapat egyik tagja talált rá, ő pedig egyáltalán nem tudott mozogni.

– mondta, és azzal magyarázta az esetet, hogy súlyos isiásszal, azaz ülőidegzsábával küzd, mely egy lábon jelentkező tünetegyüttesnek a neve, amely a láb zsibbadásával, érzéketlenségével és gyengeségével jár.

Adele új barátja, Rich Paul társaságában Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Christian Petersen

Majd októberben egy Las Vegas-i koncertje közben elárulta, hogy fiatal kora óta küzd az alkoholfüggőséggel, szerinte a húszas éveiben már az alkoholizmus határán volt. Azt is elmondta, hogy volt olyan nap, hogy négy üveg bort ivott meg délelőtt 11-ig, ebéd előtt a 2020-as Covid-járvány ideje alatt.

Később elismerte, hogy a hatalmas fogyását is annak köszönheti, hogy a cukor mellett az alkoholról is lemondott.

Adele már énekelt is az alkoholról, az I Drink Wine című dalának klipjében kemény italozást imitál Forrás: Adele Instagram

– magyarázta, miközben furcsán viselkedett, és egy rajongónak is azt mondta irigyli, hogy whiskey-t ihat, bár ő a vörösbort szereti, amit rengeteget emlegetett azon az estén.

Lapozzon, hogy megtudja, mi történt valójában Adele-lel!