Az új barátnője nélkül ment luxusnyaralásra a milliárdos Jákob Zoltán

Jákob Zoltán, Hajnal Bettina
Vágólapra másolva!
A Nagy Őben Jákob Zoltánnak Hajnal Bettinára esett a választása, akivel csak nemrég, a műsor adásba kerülése után kezdhettek találkozgatni, ismerkedni. Szinte még el sem kezdődött, de nagyon úgy néz ki, hogy véget is ért a kapcsolatuk: a milliárdos most egy hosszabb luxusnyaralásra ment, de nem vitte magával a barátnőjét.
Vágólapra másolva!

Jákob Zoltánért tizenhét nő küzdött a TV2-n, végül a milliárdos a műkörmösként dolgozó Bettit választotta. A Nagy Ő ideje alatt több randijuk volt, jártak együtt Párizsban is, és a Nagy Ő sokszor kiemelte, hogy olyan párt keres, akivel sokat utazhat, bejárhatja a világot. Nemrég Dubajban töltött pár napot, ahova nem kísérte el a párja, most pedig Mauritiuson van, ahol - a bejelentkezései alapján- nincs vele Betti.

"Hosszú útra indulok az egyenlítő túloldalára, bele a nyár közepébe. Nemsokára Mauritiusról jelentkezem" - írta friss bejegyzésében, ahol hiába kérdezik a kommentelők a barátnőjéről, ezekre nem válaszol.

Egyelőre Betti sem szólalt meg Jákob újabb luxusútja kapcsán, de nemrég arról beszélt, hogy időre van szükségük, lassan közelednek egymáshoz.

Én pedig hagyok időt neki és magamnak is. Ő 55 éves és nem úgy jutott el oda, ahol tart, hogy hűbelebalázs módon hozott meg döntéseket. A kémia és az összhang megvan közöttünk és azt hiszem, egy szoros barátság is kialakult már, mióta véget ért a műsor. Én a forgatások alatt megküzdöttem érte, és most nála pattog a labda..." - magyarázta.

Forrás: Hajnal Bettina/Instagram

A nő azt sem titkolja, hogy sosem volt elégedett a külsejével, már a forgatás előtt is sokat fogyott, azóta pedig még vékonyabb lett - a legújabb fotóján a frizurája is teljesen más, nagyon sokat változott az elmúlt időszakban, alig lehet ráismerni.