Egy pornófilmből nézte ki az új feleségét Hujber Feri

Hujber Ferenc
Vágólapra másolva!
Hujber Feri az interneten keresztül ismerkedett meg a feleségével, Szőke Krisztával, akitől három éve egy fiúgyermeke született. A színész már az első üzenetváltáskor tisztában volt párja felnőttfilmes múltjával, de ez egy cseppet sem zavarta, mivel olyan társra vágyott, aki – hozzá hasonlóan – nem monogám típus.
Vágólapra másolva!

"A kezdetektől fogva tisztában voltam azzal, hogy a párom mivel foglalkozik, hiszen több videóját is láttam, mielőtt megismerkedtünk volna. Sőt, pont ennek apropóján írtam rá először, mivel annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy szerettem volna a személyiségét is megismerni" – mondta a színész.

"A párom örült annak, hogy nekem tetszik a munkája, és nem zavarta, hogy én ennek kapcsán kerestem meg, mivel sokáig azt gondolta, soha nem talál olyan férfit, aki ezt el tudja fogadni, így magányosan kell majd leélnie az életét."

Hujber Ferenc Forrás: TV2

"Tizenöt évig éltem monogám kapcsolatban, amit nem tudtam betartani, és rá kellett jönnöm arra, hogy

A szerelmem erről ugyanígy vélekedik, és ez szintén egy olyan egyezés volt kettőnk között, ami biztossá tette, hogy nekünk egymás mellett van a helyünk" - fejtette ki Hujber Feri a Blikknek.