Először szólalt meg titokzatos eljegyzéséről Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Demcsák Zsuzsa nemrég azzal lepte meg a követőit a közösségi oldalain, hogy eljegyzési gyűrűt mutatott büszkén, miközben arról áradozott, hogy mennyire boldog. Most megerősítette, hogy valóban megvolt az eljegyzés.
Vágólapra másolva!

Nincs több titkolózás, Demcsák Zsuzsa most elmondta, hogy valóban megvolt az eljegyzés, az új párjával már az esküvőt tervezik. "Ami igaz és amit lehet rólam tudni, az az, hogy valóban el vagyok jegyezve" - mondta a Farm VIP műsorvezetője.

Forrás: TV2

"Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik és ezt szeretnénk is megtartani. Azt gondolom, elég annyi, ha megerősítem, hogy valóban eljegyeztek" - mondta a Blikknek.

Azt is elárulta, miért döntöttek úgy vőlegényével, hogy titokban tartják szerelmüket. "Azt gondolom szépen, bensőségesen, normálisan is meg lehet egy kapcsolatot élni, és ebbe teljesen felesleges bevonni mindenféle külső hatást. Minden olyan tervünk, ami meghatározó, arról nyilván be fogunk számolni vagy megfelelő módon nyilvánosságra hozzuk, ha úgy gondoljuk, de nagyon jól megvagyunk a saját világunkban" - tette hozzá.

Demcsák Zsuzsa nemcsak a követőit, de saját barátait is meglepte, amikor két héttel ezelőtt a közösségi oldalára feltöltött fotójával tudatta, hogy ismét eljegyezték, hiszen úgy tudták, a műsorvezető szingli. Azóta sem árult el többet a titokzatos férfiról, aki vélhetően egy sikeres üzletember.