Gáspár Laci és Vastag Csaba is visszatérnek a TV2-re

Gáspár Laci
Vágólapra másolva!
Elképesztően izgalmas, a magyar televíziózás történetében eddig még nem látott extra dobással jön most vasárnap a Sztárban Sztár leszek! 7. élő show-ja. A még versenyben lévő 8 énekeshez produkciójuk közben érkezik a színpadra 1-1 ismert sztárelőadó, aki onnantól beszáll a dalba, és közösen énekelnek tovább.
Vágólapra másolva!

A nézők már megszokhatták, hogy a Sztárban Sztár leszek! mindig tartogat meglepetéseket, de most valami egészen különleges dolog van készülőben.

A verseny egyre élesedik, ezért a tehetségeknek óriási izgalmakban lesz részük most vasárnap. A legjobb 8 énekeshez produkciójuk közben érkezik a színpadra 1-1 elismert sztárelőadó, aki onnantól beszáll a dalba, és közösen énekelnek tovább. Egészen addig a pontig senki sem tudja, hogy kivel duettezik, így nem is próbálnak együtt-, és találkoznak vasárnapig.

A profi előadók közül, aki biztosan ott lesz vasárnap a stúdióban: Marics Peti, Vastag Csaba és Gáspár Laci.

Gáspár Laci visszatér a TV2-re Forrás: TV2

A többiek kilétére csak az élő show-ban derül majd fény. Ahogy vasárnapig azt is titok övezi, hogy melyik ismert sztárelőadó, melyik tehetséges fiatalhoz csatlakozik a színpadon.

És, hogy a versenyzők kivé alakulnak át a vasárnapi élő show-ban?

Nagy Alexa: Whitney Houston, Halász Rebeka: Boy George, Oláh Vivi: Barry Gibb (Bee Gees zenekar), Széchenyi Lili: Elle King, Karapancsev Kristóf: Szikora Robi, Szologjan Edgar: Dani Klein (Vaya Con Dios zenekar énekesnője), Tasi Dávid: Calum Scott, Váradi Jani, pedig Justin Timberlake bőrébe bújik majd.

Forrás: TV2

Sztárban Sztár leszek! 7. élő show november 12-én 18:55-től a TV2-n!