Hihetetlen indokkal mondták le az utolsó pillanatban Bódi Gusztiék koncertjét

Bódi Guszti és Margó
Vágólapra másolva!
Sokan hiába várták Bódi Margó és Bódi Guszti koncertjét Érsekújváron: a szervezők az utolsó pillanatban lemondták a fellépést.
Vágólapra másolva!

Bódi Guszti a feleségével, Margóval már épp indult volna Érsekújvárra, amikor hirtelen lemondták a koncertjüket arra hivatkozva, hogy nem írták alá a szerződést – amit Bódi Guszti teljes képtelenségnek tart. A szervezők ráadásul a közönséget sem értesítették a fellépés elmaradásáról, ez is a zenész házaspárra maradt.

Bódi Guszti és Bódi Margó Forrás: Bódi Margó/Instagram

"Szlovákiában lett volna egy fellépésünk, amit három órával a buli előtt mondott le a szervező... Értetlenül állunk az eset előtt, mert arra hivatkozva sztornózták a bulit, hogy nem lett aláírva szerződésünk. Ez már csak azért érdekes, mert az úriemberrel legalább 50 eseményünk van lekötve, és ilyenre még sosem volt példa. Arra viszont sajnos igen, hogy a Bódi névvel akarjanak eladni egy bulit. Magyarán

Ez nem újdonság, előfordult már, hogy velünk harangoztak be egy bulit, majd elfelejtettek szólni a közönségnek, hogy mi ott sem leszünk. Most sem írták, hogy nem megyünk" – magyarázta a Borsnak Bódi Guszti, aki a kellemetlenség ellenére sem tervez jogi lépéseket tenni.

Tény, hogy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk az úriember miatt, de ha ebbe is beleállok, akkor szinte az egész évet a bíróságon tölthetném az effajta átverések miatt. Abban is biztos vagyok, hogy más előadók nem fogalmaztak volna ennyire szépen, mint most én, de úgy vagyok vele, hogy mindenki elszámol majd a saját lelkiismeretével" – mondta.