Kiszel Tünde lánya nem bocsát meg az apjának

Inspiráló Nők, Estje, 2023, 5. díjkiosztó, Gála, gálaest, inspiráló, nők, Femcafe, Femcafe.hu
Hunyadi Donatella
Vágólapra másolva!
Bár látja, hogy az elmúlt években nagy a változás az édesapja viselkedésében, Hunyadi Donatella mégsem gondolja, hogy valaha is kialakulhat közöttük igazi apa-lánya kapcsolat - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars műsorától néhány hete búcsúzó ifjú hölgy korábban a lapnak mesélt arról, hogy

mindössze négy esztendeje ismerkedett meg vér szerinti apjával, aki korábban sosem kereste őt, nem vett részt az életében.

Noha azóta ez változott, a naptárdíva, Kiszel Tünde 22 éves lánya úgy érzi, a férfi minden igyekezete ellenére semleges maradt a számára, mint egy idegen.

Hunyadi Donatella Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Heti szinten beszélünk, ez 18 éves korom óta van így. Mindig nézte a Dancinget is, írt utána, hogy büszke rám és hasonlókat.

Volt idő, hogy kérdeztem, úgy 15-16 éves koromban, később pedig megkeresett, hogy most már felnőtt vagyok, most már tartsuk a kapcsolatot mi ketten, édesanyámtól különállóan. Mondtam neki, hogy rendben, semmi akadálya, de nyilván bennem volt az is, hogy mi történt az elmúlt 18 évben, miért nem volt ott velem. Most már azt tudom mondani, hogy nem érdekel, nem is akarok tőle magyarázatot – magyarázta Donatella Hajdú Péter Frizbi című műsorában.