Botrányos videó szivárgott ki Kulcsár Edináékról, sokan a gyerekeket féltik

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Nemrég döntött úgy Kulcsár Edina és az állítólag súlyos depresszióval küzdő G.w.M, hogy jó pénzért kiárusítják magánéletüket, és internetes valóságshow-t indítanak a közösségi oldalukon. A fizetős csatornát csak azok érik el, akik hajlandóak előfizetni az extra tartalmakra havi 1790 forintért, most mégis kiszivárgott róluk egy felvétel, ami miatt egyre többen támadják a házaspárt.
Vágólapra másolva!

Egyre többen támadják Kulcsár Edináékat azért, hogy pénzért közszemlére teszik családjukat, és gyerekeik magánéletét is. Az egykori szépségkirálynőt és a rappert ez cseppet sem zavarja, sőt, egyre több részletet osztanak meg arról, mi történik velük.

A legutóbbi adatok szerint majdnem ezer ember iratkozott már fel a fizetős csatornájukra, ezért mindent megtesznek, hogy még több feliratkozót szerezzenek.

A rapper egyébként nemrég jött ki a kórházból, ugyanis a depresszión túl súlyos fül-orr-gégészeti problémái voltak, de legutóbbi videójuk alapján úgy tűnik, már semmi baja.

G.w.M botrányosan viselkedett legújabb videójában tv2

A házaspár valóságshow-nak nevezett bohóckodásáról nemrég kiszivárgott egy nagy port kavart videó, ami miatt egyre többen szólalnak fel Kulcsárék viselkedése ellen. Egyrészt G.w.M furcsa viselkedését kifogásolják, aki sokak szerint bódult, ittas állapotban érkeztet haza az éjszaka közepén, majd felriasztotta feleségét és fél éves kislányukat, hogy legyen mit közvetítenie.

Másrészt Kulcsár Edina anyai képességeit is sokan kritizálják, mert a felvételen látszik, hogy a kislánnyal éjjel, a kanapén alszanak úgy, hogy közben megy a TV, hangosan szól a zene és még a lámpákat sem kapcsolja le. G.w.M rögzítette, ahogy éjjel fél kettőkor hazaérve így talál rá Edinára és a kislányukra, mégis felébreszti őket nem törődve semmivel. Később sem hagyta őket pihenni, ordítozva, énekelve járkált a házban, majd az alvó Amarát is megijesztette.

G.w.M nincs tekintettel fél éves kislánya szükségleteire sem Forrás: https://www.instagram.com/gwmmusic/

A látottak alapján egyre több dühös komment érkezik a bejegyzés alatt, amit egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban osztottak meg, és sokan a gyerekeket féltik.

Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt részek során vagy a hordozóba, vagy a pihenőszékbe feküdt szegény. Lassan kúszni/mászni kéne neki, de így teljesen lemarad a mozgásfejlődése, mert állandóan hurcolják jobbra, balra. Az idegrendszeri fejlődésről nem is beszélve. Neonfényben alszik, le van rakva a TV elé állandóan, és még sorolhatnám. Arról nem is beszélve, hogy a kis gerincének k*rvára nem tesz jót, ha ennyit fekszik a baba hordózóban" - írta egy hozzászóló, és még nagyon sok hasonló megjegyzés érkezett arról, hogy mennyire sajnálják a házaspár közös kislányát, akinek ennél sokkal nyugodtabb környeztre lenne szüksége ebben a korban a kommentelők szerint.

Egyre több támadás éri Kulcsár Ediáta és G.w.M-et a fizetős valóságshow-juk miatt Forrás: Instagram

"...Edinának előbb gondja a sminklemosó, mint hogy a gyermeke rángatva van az éjszaka közepén. A kislány jeleket ad, hogy éhes, erre mondja, hogy éhes, és elkezdi magát videózni vele, ahelyett, hogy megetetné.

Fel nem tudom fogni, hogy milyen anya az ilyen? Mikor emel valaki szót ellene?" - írta egy felháborodott bejegyzésben egy felhasználó, aki Kulcsár Edina anyai képességeit kérdőjelezi meg a látottak alapján. Mind a videó, mind a bejegyzés alatt rengeteg hozzászólás érkezett, és mindenki egyetért abban, hogy felháborító G.w.M és Kulcsár Edina viselkedése.

Kulcsár Edina anyai képességeit is sokan megkérdőjelezik a látottak miatt Forrás: Instagram