Kulcsár Edina reagált arra, bántalmazza-e férje, G.w.M - videó

Kulcsár Edina és G.w.M
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és férje közös műsorából kiderült, G.w.M időnként annyira depressziós, hogy nem hajlandó beszélni a feleségével. Az egykori szépségkirálynő egyszer sírva beszélt erről a követőknek, akik azt kezdték rebesgetni, hogy a rapper bántalmazza feleségét. Megszólalt Kulcsár Edina, állítja, nem így van. 
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina a Tények Plusz stábjának beszélt őszintén a kapcsolatukról.

"Az, hogy sokat sírtam, az igaz, de ez a férjem egészségügyi állapota miatt történt. Volt mögöttünk nehezebb időszak, amit ő lelkileg rosszabbul élt meg, nem a kapcsolatunkból kifolyólag, hanem teljesen külső tényező volt emögött. Aztán, mire pont helyretette magát és rendben lett mentálisan, addigra pont beütött egy olyan dolog, amivel nem számoltunk, és nem is tudtuk, hogy létezik: hogy a bal fülében lévő egyensúlyközpont leállt teljesen, és nyilván egy rappernek, egy előadóművésznek ez azért a karrierjébe is kerülhet" – mesélte Kulcsár Edina, aki arról is beszélt, hogy ez a nehéz időszak nagyon megterhelő volt az ő számára is, férjét szteroidokkal kezelték, aminek több mellékhatása is volt.

Ez megint úgy lett előadva, hogy engem a Márk kihagy mindenből és nem beszélget velem, és még sorolhatnám" – tette hozzá az édesanya, aki arról is beszélt, hogy nagyon boldogok.

Mind a ketten hangosak vagyunk, tehát tényleg ilyen olaszosan éljük a mindennapjainkat, ő is vehemens, én is az vagyok, tehát nyilván azért van néha, hogy összevitatkozunk, de alapvetően kábé öt perc után tovaszáll ez az egész, összenézünk, és még magunkon is röhögünk."