Elképesztő, mire kérte Liptai Claudia Ördög Nórát

Dancing with the Stars, DWTS, tévéműsor, tv, élő adás, táncos műsor, hírességek, TV2, 2023. 11. 18. Liptai Claudia, Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, egy egyedülálló extra produkcióval lépett színpadra a tegnap esti Dancing with the Starsban a Játékszín tánckara, azaz Molnár Andrea, Liptai Claudia, Kolovratnik Krisztián és Csonka András a Hölgyválasz című színdarab egyik jelenetével. A produkció után Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna pár szót váltott a művészekkel, de Liptai Claudia átvette a szót, és megdöbbentő kérdéssel fordult Ördög Nórához, aki a zsűriben foglalt helyet.
Vágólapra másolva!

Lékai-Kiss Ramóna kérdése indította el a lavinát, aki megkérdezte Liptai Claudiától, hogy lehetséges-e, hogy jövőre versenyzőként térjen vissza a műsorba, mivel remekül táncol. A színésznő először elviccelődte a kérdést, madjd átvette a szót és váratlanul Ördög Nórához fordult.

- hangzott a kérés Liptai Claudiától, majd Ördög Nóra nagyon lelkesen válaszolt a kihívásra.

És egyébként én is ezt akartam mondani, hogy ezek után nem menekülsz!" - vágott vissza Ördög Nóra, akit lehet, hogy a következő évadban már a táncparketten, és nem a zsűriszékben láthatnak viszont majd a nézők.