Marics Peti nem jelent meg élő adásban, mindenki rá várt

DWTS,  Dancing with the Stars, TV2, tánc, sztár, celeb, táncos show-műsor, 4. évad, 5. élő show, 2023.11.11.
Marics Peti és Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
A stúdióban nem volt nagy idegesség, a műsorvezetők is nevettek. 
Vágólapra másolva!

A hat finalistát várták a Mokkába november 30-án reggel, de Marics Peti nem érkezett meg időben. Pachmann Péterék nem tűntek nagyon idegesnek, volt már olyan, hogy valaki késett, ráadául a másik öt versenyző rendesen megjelent a stúdióban. Hogy mi történt később, az alább kiderül:

Mint írtuk, szombat este utolsó adásához érkezik a Dancing with the Stars negyedik évada. A TV2 népszerű táncos showműsorában először lesz férfi győztes, amire Krausz Gábornak is nagy esélye van. A séf rengeteg időt tölt a táncpartnerével, és szemmel láthatóan a színpadon is nagyon jól működnek együtt - nemrég egy csók is elcsattant köztük. Többször felmerült, hogy egymásba szerettek, de ezekre a hírekre egyelőre érdemben nem reagáltak. Tegnap a TV2-nek adtak közös interjút, ami alapján egyértelmű, hogy mindent tudnak egymásról, a kapcsolatuk nagyon elmélyült az elmúlt hetekben.

Mikes Anna ma reggel a TV2 székháza elől posztolt, a havas utcáról, a hat döntős a Mokkában volt hivatalos, ekkor már ott volt Marics is:

Mikes Anna

A Dancing with the Stars döntője egy fergeteges nyitánnyal robban be szombat este; egy különleges produkcióval visszatérnek a korábban kiesett párosok; valamint egy lenyűgöző extra produkcióval táncparkettre lép a korábbi évadok három győztese: Gelencsér Tímea, Tóth Andi és Csobot Adél.