Megint panaszkodik Mohamed Fatima

Mohamed Fatima
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Mohamed Fatima úgy döntött, hogy maga mögött hagy mindent, ezért Lengyelországba költözött a rokonaihoz. A Fekete Vonat egykori énekesnője elárulta, hogy már zenéléssel sem tervez tovább foglalkozni. Most újra arról panaszkodott, hogy milyen körülmények vezettek ahhoz, hogy ilyen nehéz döntéseket kellett meghoznia.
Vágólapra másolva!

Mohamed Fatimának nehezen indult az év, hiszen a várva várt Fekete Vonat-koncert óriási botrányba fulladt, a zenekar újra feloszlott, és még pénzügyi nehézségekbe is sodorta őt, amiből nehezen tudott kijönni.

Legújabb bejegyzéséből kiderül, hogy nemcsak karrierjében adódtak problémák, hanem magánéletében és személyes kapcsolataiban is, úgy gondolja, hogy ez az év nagyon sok áldozatot követelt tőle. Nemrég hatalmas csapás érte, ugyanis elvesztett egy hozzá nagyon közel álló személyt, akit jelenleg is gyászol.

Aztán jöttek a hamis barátok akik először még hiányoztak is, de miután rájöttem, milyen nyugodt az életem, nem hoznám vissza egyiket sem! Mert minden okkal történik! Veszítettem el anyagi dolgokat, tárgyakat, ami sosem számított igazán, mert sosem volt az enyém! De ami a legnehezebb, most egy olyan embertől elbúcsúzni, aki a második anyám volt" - írta bejegyzésében Mohamed Fatima, aki nem fejtette ki bővebben, hogy kik azok, akik miatt elmenekült az országból, viszont most a legnehezebb számára a nagynénje váratlan halála.